Έκδοση κάρτας φιλάθλου

H κάρτα φιλάθλου θα εφαρμοστεί κανονικά οπότε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τα διαδικαστικά της υπόθεσης…

Η ανακοίνωση:

Έχουμε ενημερωθεί από τον ΚΟΑ ότι βάσει του περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμο του 2008 (48(I)/2008) από την έναρξη του Πρωταθλήματος CYTA 2018-2019 στις 25 Αυγούστου 2018, θα είναι απαραίτητη η κάρτα φιλάθλου για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν στο γήπεδο αγώνες Α’ κατηγορίας και αγώνες που έχουν διεθνή διάσταση.
Εξαιρούνται:
-Άτομα κάτω των 14 ετών
-ΑμεΑ (Οι συνοδοί ΑμεΑ χρειάζονται κάρτα φιλάθλου)
Οι φίλαθλοι μπορούν να εκδόσουν την κάρτα φιλάθλου είτε ηλεκτρονικά (δωρεάν) είτε με επίσκεψη στα κέντρα εγγραφής στο μητρώο φιλάθλου (κόστος €3).
– Ηλεκτρονικά: https://theasis.cy.net/koa/
   o Στο δεξί πάνω μέρος της ιστοσελίδας υπάρχουν σχετικά εικονίδια για τους χρήστες smartphone έτσι ώστε να έχουν την κάρτα τους ηλεκτρονικά.
– Κέντρα Εγγραφής στο Μητρώο Φιλάθλου:
Λευκωσία:
1. Στάδιο ΓΣΠ
2. ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ “ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”
Λεμεσός:
1. Τσίρειο Στάδιο
Λάρνακα:
1. Στάδιο ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ
2. Στάδιο “ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ”
3. Στάδιο “ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”
Πάφος:
1. ΣΤΑΔΙΟ “ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ” (ΠΑΦΙΑΚΟ)
Παραλίμνι:
1. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ
Μέρες και ώρες Λειτουργίας:
Τα Κέντρα θα λειτουργούν μέχρι τις 31/8/2018 στις πιο κάτω μέρες και ώρες:
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00-15:00 και 16:00-20:00
Σάββατο: 09:00-14:00
* Την Πέμπτη 23/08 στο Συνεδριακό του ΓΣΠ, συνεργείο έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου θα λειτουργεί μέχρι και την έναρξη του αγώνα APOEL FC – FC Astana.
Μετά τις πιο πάνω ημερομηνίες, τα Κέντρα θα λειτουργούν μόνο τις ημέρες που διεξάγονται αγώνες Α’ Κατηγορίας και μόνο στα στάδια που πραγματοποιούνται οι αγώνες, τα οποία θα κλείνουν δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση της κάρτας:
Στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του ΚΟΑ (22860990) το οποίο θα λειτουργεί μέχρι και τις 31/8 ως εξής:
Δευτέρα-Πέμπτη: 08:00-17:00
Παρασκευή: 08:00-16:00
ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα πρέπει αφού εκδόσουν την κάρτα φιλάθλου να ενεργοποιήσουν το εισιτήριο διαρκείας τους στον πιο κάτω σύνδεσμο:
– Τα στοιχεία ενεργοποίησης του εισιτηρίου διαρκείας καταχωρούνται μόνο στο σύστημα εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ.
– Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας η διαδικασία ενεργοποίησης του εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει και από το Τμήμα Εισιτηρίων στο Orange Shop.
– Η ενεργοποίηση των εισιτηρίων διαρκείας δεν θα μπορεί να γίνει στο γήπεδο την ημέρα αγώνων και θα πρέπει να γίνεται εκ των προτέρων για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί το εισιτήριο διαρκείας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!