Έκκληση για να μπούμε στην πρίζα

Το +6 κρύβει παγίδες τις οποίες ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να αποφύγει και είναι για αυτό που ο Πετεβίνος με κάθε αφορμή τονίζει ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Αυτό έπραξε και σήμερα σε δηλώσεις μέσα από τις οποίες έστειλε επίσης το μήνυμα ότι η ομάδα μπορεί να ανταποκριθεί σωστά παρά τις απουσίες των Ντε Βινσέτι και Γιαννιώτα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετεβίνου στο Σούπερ Σπορ ΦΜ:

«Από σήμερα θα έχουμε τους διεθνείς και μόνο εκτός τον Μιλάνοφ, έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Βουλγαρίας, όπως και ο Ντε Βινσέντι που έκανε την εγχείρηση του και θα ξεκουραστεί για μερικές ακόμη μέρες, υπολογίζουμε να επιστρέψει την Παρασκευή. Ήταν μια επέμβαση η οποία έπρεπε να γίνει. Ο Καβενάγκι επέστρεψε χθες».

«Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια συνοχή για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Κανείς ποδοσφαιριστής δεν είναι αναντικατάστατος, έχουμε τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντεπεξέλθουν και στην απουσία του Ντε Βινσέντι. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν την ευκαιρία τους».

«Μπαίνουμε την τελική ευθεία. Έχουμε 4 παιγνίδια στο ΓΣΠ, μπαίνει στην εξίσωση και η παρουσία του κόσμου, θα παίξουν τον δικό τους ρόλο, γνωρίζουμε πόσους βαθμούς πρέπει να συλλέξουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα, για να διατηρήσουμε τουλάχιστον την διαφορά των έξι βαθμών ή και να την αυξήσουμε. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη»

«Τα αίτια της απουσίας του κόσμου δεν αναλύονται έτσι απλά. Είναι ένα γενικότερο φαινόμενο. Από τη νέα περίοδο θα προσπαθήσει να βοηθήσει η ομάδα για να αυξηθεί η προσέλευση του κόσμου. Εδώ και τέσσερα χρόνια υπάρχει συνεχής μείωση. Κάποτε μιλούσαμε με 140 ή 150 χιλιάδες και τώρα το ΑΠΟΕΛ ήταν πρώτο με 80 χιλιάδες».

«Ντε Βινσέντι και Γιαννιώτας είναι τιμωρημένοι δεν υπολογίζονται. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του προπονητή τους».

«Θέλουμε να δούμε στον αγώνα με τον Απόλλωνα μια ομάδα η οποία θα μείνει τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο όπως και στο προηγούμενο της παιγνίδι. Μπορούμε να δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα από το ΑΠΟΕΛ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!