Εκκρεμούν τα σημαντικά και δύσκολα

Μπορεί από την περασμένη Κυριακή να δημιουργήθηκε ένα κλίμα ευφορίας όταν συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης παρουσιάζαν κλειστή και δεδομένη την παραμονή του Καρλάο αλλά κάτι τέτοιο προς το παρών δεν επιβεβαιώνεται. Τα όσα διαρρέει ο μάνατζερ του παίκτη για συμφωνία με τον ΑΠΟΕΛ και έγκαιρη ενσωμάτωση του στις προπονήσεις δεν έχουν γίνει πράξεις, οπότε η διοίκηση τηρεί στάση αναμονής και συγκρατημένης αισιοδοξίας.

Η υπόθεση του καλύτερου μας αμυντικού όμως είναι μια από τις υποθέσεις που εκκρεμούν και θεωρούνται καθοριστικές όσον αφορά την ποιοτική στελέχωση του ρόστερ. Η ανάγκη απόκτησης επιθετικού κλάσης αλλά και ενός αμυντικού μέσου παρόμοιας εμβέλειας είναι καυτά θέματα.

Εννοείται ότι το υπεράριθμό ρόστερ προβλέπει και τις ανάλογες αποδεσμεύσεις οι οποίες πρέπει να γίνουν έγκαιρα προκειμένου να έχουν το λιγότερο δυνατό κόστος.

Όσοι ασχολούνται με το θέμα ξέρουν ότι ο Ιούνιος δεν θεωρείται μήνας που μια ομάδα μπορεί να στελεχωθεί εύκολα με παικταράδες εκτός και αν πληρώσει ποσά που πολλές φορές δεν ανταποκρίνονται στην αξία του υποψηφίου.

Είναι για αυτό που το μεταγραφικό πλάνο χωρίζεται σε χρονικές φάσεις και είναι συσχετισμένο άμεσα με την ευρωπαϊκή μας πορεία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X