Έκλεισε το ρόστερ μέχρι νεοτέρας

Το μεταγραφικό ράλι του ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του Ζοαζίνιο και μέχρι να φανούν κενά ή άλλα θέματα το κεφάλαιο ενίσχυσης κλείνει. Αυτό επιβεβαιώθηκε και μέσα από τις τοποθετήσεις του Πετεβίνου ο οποίο μεταξύ άλλων χαρακτήρισε προσεγμένες τις επιλογές που έγιναν.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Όλες οι κινήσει έγιναν με ένα κοινό στόχο για να έχει αρκετές επιλογές ο προπονητής μας, αλλά και να περάσουμε σε ευρωπαϊκό όμιλο. Από πλευράς προοπτικής είναι πολύ προσεγμένες κινήσεις για να οδηγηθεί το ΑΠΟΕΛ εκεί που θέλει».

«Θέλαμε να τελειώσουμε το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματισμού για να μπουν οι ποδοσφαιριστές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Άλεφ έρχεται δανεικός με όψιον αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι όπως και ο Μάτιτς».

Για τον Καζού: «Η περίπτωση του Καζού έχει τελειώσει για το ΑΠΟΕΛ. Δυστυχώς δεν ήταν στο χέρι μας αλλά από την ομάδα του που φάνηκε πως δεν καιγόταν να ήταν ταχείς η διαδικασία. Εξού και έχουμε προχωρήσει με τον Ζοαζίνιο όπου θα γίνει επίσημη ανακοίνωση σε λίγο. Έχει πάει να κάνει ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσουμε στην ανακοίνωση. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα, με γεμάτες χρονιές στα πόδια του».

Για τον προγραμματισμό: «Έχουμε συμπληρώσει τις ανάγκες της ομάδας για Β’ και Γ’ προκριματικό γύρο. Από εκεί και πέρα έχουμε μέχρι τις 31 Αυγούστου και σίγουρα θα γίνουν προσθήκες. Όσο αφορά τον Ρέζα ή και τους υπόλοιπους είναι ακόμη γρήγορα. Δεν ξέρεις ακόμη τι μπορεί να προκύψει κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, τι μπορεί να χρειαστεί η ομάδα και τι όχι μέχρι και το τέλος της μεταγραφικής περιόδου».

«Οι Εφραίμ και Σιέλης θεωρούνται κοινοτική αφού δεν συμπλήρωσαν 35 μήνες στην Κύπρο σε κάποια συγκεκριμένη ηλικία».

Για τον Ζαχίντ: «Είναι μόνο δημοσιεύματα προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον».

Για τον Μοράις: Έγιναν αρκετές συναντήσεις και θα γίνουν ακόμη περισσότερες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νούνο είναι απών».

Για το θέμα της Κ.Φ: «Ζητήσαμε την αναστολή της μέχρι τον Δεκέμβριο την περσινή χρονιά. Μέσα στο πλαίσιο της κάρτας εφαρμόζεται μόνο η κάρτα και όχι τα υπόλοιπα που προνοεί η κάρτα. Απ/ο πλευράς των αρμοδίων, από την στιγμή που εκτιμούν πως υπάρχουν προβλήματα όσο αφορά την κάρτα είναι στα δικά τους χέρια για να λυθούν. Αυτοί οι ανθρώποι κρατούν το μαχαίρι και το κρέας. Είναι ευθύνη της πολιτείας, αφού το ποδόσφαιρο έχει βοηθήσει την Κύπρο και την νεολαία. Αποφασίστηκε μέσα από το τροποποιημένο σ το αρχείο να πάει στα σωματεία. Εμείς έχουμε διαφωνήσει κάθετα».

Κλείνοντας πρόσθεσε για τον Νούνο Μοράις:

Ο Νούνο έχει αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του. Έχω διαβάσει περί σεβασμού του ΑΠΟΕΛ προς τον αρχηγό του. Τα τελευταία χρόνια το ΑΠΟΕΛ τιμήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που τίμησαν με την παρουσία τους. Αρχικά ο Μαρίνος Σατσιάς που φόρεσε την φανέλα του ΑΠΟΕΛ για 18 χρόνια. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης που το τιμήθηκε και αυτός, τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου την περσινή χρονιά έτσι θα γίνει και για τον Νούνο Μοράις. Η αναγνώριση της προσφοράς του Νούνο Μοράις δεν γίνεται τώρα αλλά από την αρχή της χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!