Έκθεση συλλεκτικών αντικειμένων ΑΠΟΕΛ

Όπως ανακοινώθηκε χθες στον χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί το Birthday Fan Day για τα 89 χρόνια ζωής του ΑΠΟΕΛ θα λειτουργήσει έκθεση συλλεκτικών αντικειμένων ΑΠΟΕΛ. Είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται για πρώτη φορά και απευθύνεται στην πλατιά μάζα των φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους συλλεκτικά αντικείμενα του ΑΠΟΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει την ευκαιρία μέσα από αμφίδρομη ενέργεια σε όσους ΑΠΟΕΛίστες το επιθυμούν, να φέρουν τα συλλεκτικά τους αντικείμενα στο Birthday Fan Day που θα διεξαχθεί το Σάββατο 28/11 από τις 11:00 εως τις 16:00 και να τα εκθέσουν με περηφάνια ενώπιον των επισκεπτών της εκδήλωσης.

Σε ότι αφορά στην συμμετοχή στην Έκθεση συλλεκτικών αντικειμένων ΑΠΟΕΛ, η διαδικασία είναι η εξής:

– Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα Marketing της εταιρείας στο 22340200. Από εκεί θα πάρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται σε ότι αφορά στην διαδικασία που θα ακολουθηθεί.
– Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν το είδος των αντικειμένων που επιθυμούν να εκθέσουν έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι χώροι έκθεσης.
– Αντικείμενα που μπορούν να εκτεθούν είναι φανέλες, εισιτήρια αγώνων, κασκόλ, εισιτήρια διαρκείας, προγράμματα αγώνων, άλλα αθλητικά είδη ή οτιδήποτε άλλο έχει συλλεκτική αξία μέσα από την 89χρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ μας.
– Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν με το τμήμα Marketing της εταιρείας (22340200) μέχρι και την Τετάρτη στις 18:00.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X