Ελκύει ότι είναι διπλοθεσίτης

Το γεγονός ότι Ζίβκο Μιλάνοφ είναι ένα δεξί μπακ που μπορεί αν χρειαστεί να δώσει λύσεις αγωνιζόμενος και στο αριστερό άκρο είναι αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον του Κετσπάγια. Πρόκειται για Βούλγαρο διεθνή στον οποίο έχει γίνει οικονομική πρόταση αφού η περίπτωση του είναι ανάμεσα σε αυτές που πληρούν τα κριτήρια του προπονητή μας.

Ο Μιλάνοφ (15/12/1984) θεωρείται έτοιμος αφού αγωνίζεται στην Λέφσκι Σόφιας μετρώντας τον πρώτο γύρο 13 συμμετοχές. Ως εν ενέργεια διεθνής αγωνίστηκε βασικός στους αγώνες της Βουλγαρίας με το Αζερπαιτζάν και την Κροατία.

Το συμβόλαιο του Μιλάνοφ με τη Λέφσκι Σόφιας λήγει τον Δεκέμβριο και η πλευρά του παίκτη ψάχνει για το καλύτερο δυνατό συμβόλαιο τόσο από οικονομικής άποψης όσο και από πλευράς προοπτικής που θα έχει ο Βούλγαρος παίκτης.  Ο Μιλάνοφ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Λέφσκι από την οποία αποχώρησε το 2001 για να πάει στη Βασλούι για μια διετία ενώ από η διετία 2013-15 ήταν στη ρωσική Τομ.

Φέτος επαναπατρίστηκε για να αγωνιστεί και πάλι στη Λέφσκι αλλά για κάποιο λόγο που θα ήταν καλό να μάθουν οι δικοί μας ψάχνει τις εναλλακτικές και ιδανικά καλύτερες επιλογές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!