Έμειναν τα διαδικαστικά

Η προσπάθεια για απόκτηση ενός παίκτη που θα αποτελέσει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μιλάνοφ έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί. Η αρμόδια επιτροπή έχει καταλήξει σε προφορική συμφωνία με τον Εμίλιο Ενσουέ ο οποίος σύντομα θα έρθει στην Κύπρο για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο κάτοχος Ισπανικού διαβατηρίου φεύγει από την Μπέρμιγχάμ για να έρθει στον ΑΠΟΕΛ με ελευθέρα κάτι που έγινε εφικτό με καταβολή χρηματικού ποσού από πλευράς μας.

Ένας σημαντικός παράγοντας πέραν της αγωνιστικής του αξίας είναι η ετοιμότητα του αφού φέτος μετρά 18 συμμετοχές με την τελευταία μόλις την περασμένη Τρίτη.

Ο Ενσουέ έμαθε μπάλα στις ακαδημίες της Μαγιόρκα και ήταν στο ρόστερ της ως το 2014. Η συνέχεια είχε πολύ Αγγλία αφού πήρε μεταγραφή για την Μίντλεσμπρο. Στις πρώτες δυο χρονιές αγωνίστηκε στην Τσάμπιονσιπ, με τον Ενσούε να καταγράφει δυο γεμάτες χρονιές.

Την επόμενη χρονιά η Μίντλεσπορο ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ όμως ο Ενσούε είχε μόλις τέσσερις συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2017 η Μπέρμιγχαμ απόκτησε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, βγάζοντας από το ταμείο της 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!