Έμειναν τα τυπικά

Η αποχώρηση του Ντε Βινσέτι από τον ΑΠΟΕΛ θεωρείται δεδομένη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και το όλο θέμα αναμένεται να κλείσει και τυπικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η διοίκηση της Αλ Σαμπάμπ Αλ Αραμπί δεν έχασε ούτε μέρα δείχνοντας ότι δεν πρόκειται να αναθεωρήσει την απόφαση της έτσι την επομένη της πρόκρισης μας στους ομίλους ζήτησε να γίνει το ραντεβού έτσι ώστε να πέσουν οι υπογραφές.

Όπως είναι γνωστό ένας από τους όρους που έθεσε η ομάδα μας για να γίνει η μεταγραφή ήταν να προκριθούμε σε ομίλους, οπότε μόλις έγινε αυτό η επόμενη ομάδα του Ντέβι έκλεισε ραντεβού με όλους τους επηρεαζόμενους στο Ντουμπαϊ.

Αυτό θα γίνει το Σάββατο και θα έχει διαδικαστικό περισσότερο χαρακτήρα αφού το χρηματικό ποσό της μεταγραφής καθώς και οι οικονομικές απολαβές του παίκτη έχουν συμφωνηθεί. Θεωρείται απίθανο κάποια πλευρά να κάνει πίσω αφού δεν υπάρχουν η παραμικρή ένδειξη για κάτι τέτοιο.

Ο Ντε Βινσέτι ίσως να είναι η μόνη παράμετρος που δημιουργεί κάποιες πονηρές σκέψεις αλλά η πλευρά του παίκτη δείχνει αποφασισμένη για να προχωρήσει το deal.

Η επόμενη μέρα για τον ΑΠΟΕΛ προβλέπει ενίσχυση με έναν παίκτη αφού στον Κρίστιανσεν έχει ήδη λεχθεί ότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον Ντε Βινσέτι για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X