Εμπιστοσύνη στην ομάδα ή επικίνδυνος εφησυχασμός;

Παρά τις εκκλήσεις της διοίκησης προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα και πως τα δύσκολα αρχίζουν από αύριο, οι οπαδοί μας δεν δείχνουν να συμμερίζονται τις ανησυχίες. Η πλειοψηφία του κόσμου φαίνεται ότι θεωρεί το +6 ισχυρό προβάδισμα που δεν μπορεί να ανατραπεί. Το κατά πόσο αυτό πηγάζει από την εμπιστοσύνη στην ομάδα και τις δυνατότητες ή αν πρόκειται για αυτοκαταστροφικό εφησυχασμό θα το ξέρουμε σύντομα.

Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες καθορίζουν το αποτέλεσμα του κάθε αγώνα όσο και αν αρεσκόμαστε να λέμε και για την ώθηση ή στήριξη που μπορεί να δώσει ο δωδέκατος. Οι παίκτες λοιπόν αλλά και η τεχνική ηγεσία καλούνται να δείξουν ότι δεν θεωρούν τίποτε δεδομένο και πως μπορούν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί νικών.

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος. Το επιβεβαιώνει και ο τρόπος που κερδίσαμε τον Απόλλων πριν μερικές εβδομάδες με τη βοήθεια των δοκαριών. Οι παίκτες πρέπει να υπερβάλουν εαυτό και να αποδείξουν πως μπορούν να ανταποκριθούν παρά τις σημαντικές απουσίες.

Στα πιο διαδικαστικά η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Η αποστολή του Κετσπάγια αποτελείται από τους εξής:

Pardo, Waterman, Κίσσας, Sergio, Milanov, Αντωνιάδης, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Ασσιώτης, Amorin, Carlao, Astiz, Μερκής, Morais, Vinicius, Αρτυματάς, Estrela, Stilic, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Vander, Σωτηρίου, Piatkowski.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!