Ένα deal και ένα no deal

Η ομάδα μας έχει μπει για τα καλά σε φουλ ρυθμούς αφού πλέον οι αγώνες είναι διαδοχικοί και με το δείκτη δυσκολίας να αυξάνεται. Πέραν όμως των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τρέχουν εξελίξεις και σε άλλα θέματα με πιο ενδιαφέρον αυτό των ανανεώσεων. Οι περιπτώσεις των Αρτυματά και Σωτηρίου είναι στο επίκεντρο και όπως έχει λεχθεί αυτή την εβδομάδα θα προκύψουν και επίσημες εξελίξεις.

Τα δεδομένα όσον αφορά τους δυο παίκτες είναι λίγο πολύ γνωστά με την περίπτωση του Αρτυματά να θεωρείται κλειστή. Παρόλο που για επικοινωνιακούς και όχι μόνο λόγους η ομάδα μας επιθυμούσε να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας και με τους δυο παίκτες, κάτι τέτοιο δεν έγινε μέχρι στιγμής δυνατό.

Όπως έχουμε αναφέρει ο Σωτηρίου παρουσιάζεται διστακτικός ή και αρνητικός στην πρόταση που του έχει υποβληθεί. Η αρχική πρόταση αφορούσε αύξηση που ξεπερνά το 150% σε σχέση με τις φετινές του απολαβές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η πρόταση αυτή έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο και ο παίκτης καλείται πλέον να πάρει την οριστική του απόφαση, κάτω μάλιστα από ένα deadline που του έχει τεθεί.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε αν θα πάρει και ο Σωτηρίου τη σωστή απόφαση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!