Ένα γκολ deja vu

Ο ΑΠΟΕΛ του Κετσπάγια δέχεται γκολ πιο εύκολα από ποτέ και είναι ανοικτό βιβλίο για όλες τις ομάδες και προπονητές. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι για αυτό που πλέον έχει πληγεί η αξιοπιστία όλων. Το γκολ που δεχτήκαμε χτες στο ένατο λεπτό του αγώνα ήταν ένα deja vu της τραγικής λειτουργίας της αμυντικής μας γραμμής και της ανεπάρκειας όλων και κυρίως των Σερτζιο και Αντωνιάδη.

Η φάση ξεκινά με τον Αντωνιάδη να αδυνατεί να μαρκάρει σωστά το ακραίο επιθετικό επιλέγοντας ένα άτσαλο τάκλιν. Πρόκειται για κάτι που έχουμε δει δεκάδες φορές φέτος με τον συγκεκριμένο παίκτη να μην μπορεί να λειτουργήσει σωστά με αποτέλεσμα η αριστερή πλευρά να μένει εκτεθειμένη και να δημιουργούνται συνεχώς ανισορροπίες.

Στη συνέχεια ο Καρλίτος κάνει την παράλληλη πασα με τους κεντρικούς αμυντικούς να αδυνατούν να αποκρούσουν. Αυτό συμβαίνει γιατί ο φιλότιμος Αρτυματάς δεν γνωρίζει πως να λειτουργήσει σαν κεντρικός αμυντικός ενώ οι Αμορίν και Βάτερμαν δεν μπορούν να αντιδράσουν σωστά έτσι η μπάλα καταλήγει στο ύψος του δεύτερου δοκαριού.

Εκεί φροντίζει να βρίσκεται την κατάλληλη στιγμή ο επιθετικός της Δόξας που με ένα πλασέ προπόνησης στέλνει την μπαλα στα δίκτυα. Ο Σέρτζιο απλά δεν μπορεί να προλάβει τη φάση γιατί είναι ένα ή περισσότερα κλικ μακριά από τη φάση.

Αυτό είναι ο φετινός ΑΠΟΕΛ.

Δημιουργημένος από τις εγκληματικές αποφάσεις των Γκουστάβο Μαντούκα και Ντομίνγκος Πασιένσια, την έγκριση της διοίκησης και την αδυναμία του επιτελείου Κετσπάγια να βελτιώσει την κατάσταση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!