Ένα βαρίδι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Η ομάδα μας μετρά αντίστροφα για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και για ακόμα μια χρονιά ο Ντε Βινσέτι δηλώνει απών. Ο Αργεντινός διανύει τον τρίτο χρόνο παρουσίας του στο ΑΠΟΕΛ και δυστυχώς όλα συνηγορούν ότι αυτός δεν θα είναι πολύ διαφορετικός από τους προηγούμενους.

Στα τρία φιλικά είχε μηδέν χρόνο συμμετοχής αφού εδώ και πολλές μέρες δεν μπορεί να προπονηθεί κανονικά. Οι γνωστές πλέον μυϊκές ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του βασικού στάδιου της προετοιμασίας είναι το κύριο χαρακτηριστικό του παίκτη.

Η αδυναμία του τα δυο προηγούμενα χρόνια να προπονηθεί κανονικά την περίοδο αυτή ήταν ένας από τους λόγους που και κατά τη διάρκεια της χρονιάς είχε πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Το πόσο μπορεί και πρέπει να υπολογίζει στον Ντε Βινσέτι ο Ουζουνίδης είναι κάτι που θα κρίνει ο ίδιος αλλά τα όσα συμβαίνουν δεν του επιτρέπουν να έχει προσδοκίες.

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή της άκρως προβληματικής κατάστασης είναι ότι η διοίκηση διαρρέει ότι ο Αργεντινός συμφώνησε σε μείωση των απολαβών του. Με επέκταση της χρονικής διάρκειας της συνεργασίας;

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X