Ενάντια στη χειρότερη επίθεση

Ο αγώνας του Σαββάτου έχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτός είναι ο ΑΠΟΕΛ χωρίς αυτό όμως να του εγγυάται οτιδήποτε. Η ΑΕΛ δεν είναι η ομάδα των τελευταίων χρόνων αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να μας κερδίσουν στον αγώνα του σουπερ καπ. Από τότε άλλαξαν πολλά στην ομάδα μας αφού επί Κετσπάγια παρουσιάζουμε συνεχή άνοδο και βελτίωση.

Αυτό πρέπει να συνεχιστεί και στον αγώνα όπου θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τη χειρότερη επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος. Όσο και αν ξενίζει η ομάδα της Λεμεσού σε 6 αγώνες έχει πετύχει μόνο 2 τέρματα. Η δυσκολία στο να πετύχει γκολ έχει περιορίσει την ΑΕΛ στην 8η θέση ενώ ηττήθηκε από όλους τους διεκδικητές του τίτλου.

Η ομάδα μας καλείται να αναδείξει τις δυσκολίες της ΑΕΛ και με καλή μεσοαμυντικής λειτουργία να κρατήσει το μηδέν παθητικό αλλά και να βρει τον τρόπο να σκοράρει. Δεν μπορούμε να μην θυμίσουμε ότι στον τελευταίο της αγώνα η ομάδα της Λεμεσού είχε καλή απόδοση έστω και αν ηττήθηκε μέσα στο Τσίρειο από την Αεκ. Ήταν ένας αγώνας όπου έχασαν ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ που και το αποτέλεσμα ίσως να ήταν και πλασματικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X