Ενάντια στις προβλέψεις και όχι μόνο

Το σεντόνι θα τεντωθεί και απόψε στο ΓΣΠ με τον ύμνο του Champions League να μας θυμίζει ότι ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε και φέτος κάτι σπουδαίο.  Το τι θα συμβεί μετά δεν το γνωρίζουμε αλλά το σίγουρο είναι ότι οι παίκτες μας θα το παλέψουν. Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό όπου θα ηττηθούμε και από την πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος αφού η διαφορά ποιότητας βγάζει μάτια.

Σαν να μην έφτανε αυτή υπάρχουν και οι απουσίες με πιο σημαντική αυτή του Καρλάο που στερούν από τον Δώνη να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

Η μεγάλη εικόνα όσον αφορά τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση είναι γνωστή. Συμμετέχοντας στον πιο δύσκολο όμιλο το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό όπου δεν θα μπορέσουμε να κερδίσουμε βαθμό ενώ πλέον τίθεται και θέμα αν θα μπορέσουμε να πετύχουμε και γκολ.

Ο Δώνης τοποθετήθηκε με απόλυτο τρόπο χτες αναφέροντας ότι η αξιοπρέπεια των παικτών επιβάλει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις ελπίζοντας ότι στο τέλος θα φύγουν από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά.

Απόψε λοιπόν θα δούμε έναν ΑΠΟΕΛ με πολύ διαφορετική διάθεση από ότι στους αγώνες πρωταθλήματος που θα επιχειρήσει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Ομπαμεγιάνγκ και των συμπαικτών του.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X