Ενδιαφέρον άρθρο

Σιγά σιγά θα μάθουμε πολλά… Τα σχόλια του πιο κάτω άρθρου δικά σας.

Ο… άλλος Κουτσοκούμνης! «Δεν μάς εγκλωβίζει ένας θρασύδειλος βομβιστής», έλεγε στην Κύπρο!

Αλλιώς πράττει στην Ελλάδα και αλλιώς στη Μεγαλόνησο ο επιτετραμμένος των FIFA και UEFA!

Η εγκληματική επίθεση στην οικεία του Γιώργου Μπίκα προκάλεσε εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την επ’ αόριστον διακοπή όλων των πρωταθλημάτων, με τις ευλογίες του Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Ωστόσο, ο επιτετραμμένος των FIFA και UEFA και επί της ουσίας επικεφαλής της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΠΟ, ο οποίος στελέχωσε την «Επιτροπή Εξομάλυνσης» σε πλήρη συνεννόηση με τον Σταύρο Κοντονή -επομένως και με τους ανθρώπους συγκεκριμένων ομάδων, που ο τελευταίος έχει επιλέξει να συναναστρέφεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο…- διατηρεί ακόμη (από το 2001) τη θέση του προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, την οποία σε αντίστοιχες περιστάσεις διοικεί με τον… αντίθετο τρόπο!

Δολοφονικές επιθέσεις!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν από περίπου 1,5χρονο, από τον Φεβρουάριο του 2014 μέχρι τον Μάρτιο του 2015, στη Μεγαλόνησο είχαν καταγραφεί έξι περιστατικά εναντίον διαιτητών! Ολα ήταν εξαιρετικά σοβαρά. Επιθέσεις που χαρακτηρίζονται ακόμη και δολοφονικές, όπως η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο αυτοκίνητου του διαιτητή, Λεόντιου Τράττου (Φεβρουάριος 2014)! Το όχημα του ίδιου ρέφερι αποτέλεσε στόχο εμπρησμού και στις 17 Μαρτίου 2015, για δεύτερη φορά δηλαδή, στο υπόγειο της πολυκατοικίας του.

Αλλα έλεγε τότε, άλλα τώρα…

Ηταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους διαιτητές, οι οποίοι απείλησαν με αποχή (για ακόμη μια φορά), όμως ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης είχε εντελώς διαφορετική άποψη. Σε αντίθεση με τη στάση του στο ελληνικό ζήτημα (να διακοπεί το πρωτάθλημα), η οποία δεν βρίσκει σύμφωνες τις ΠΑΕ, στην Κύπρο έλεγε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί, καθώς το ποδόσφαιρο δεν θα έπρεπε να… υποκύψει!

«Το είπα και προηγούμενα το επαναλαμβάνω και τώρα. Το ποδόσφαιρο δεν θα εγκλωβιστεί στις επιθυμίες και στις ενέργειες του κάθε θρασύδειλου βομβιστή. Αν το πράξουμε, το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να δημιουργήσουμε και νέους βομβιστές. Όσοι διαιτητές πρώτης κατηγορίας δεν επιθυμούν να διαιτητεύσουν τις επόμενες αγωνιστικές, να δηλώσουν κώλυμα. Οι υπόλοιποι, με τη συμπαράσταση και της ΚΟΠ, θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα. Ο Τράττος είναι έτοιμος να διαιτητεύσει. Οι υπόλοιποι γιατί όχι;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αν μη τι άλλο, δεν τούς… παρακάλεσε, αλλά εμμέσως πλην σαφώς το απαίτησε κιόλας!

Πηγή: sportit.gr

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!