Ενδιαφέρον με προεκτάσεις

Οι αρμόδιοι για τον αγωνιστικό σχεδιασμό φαίνεται να προκρίνουν την απόκτηση ενός ακόμα μέσου ή καλύτερα μεσοεπιθετικού στην προσπάθεια να ενισχύσουν την ομάδα μας μετά και την αποχώρηση του Ντε Βινσέτι. Το ενδιαφέρον για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο επιβεβαιώνει την ξεκάθαρη προτίμηση σε έναν οργανωτικό μέσο αντί για επιθετικό.

Σύμφωνα με το kerkida η ομάδα μας βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για απόκτηση του παίκτη έστω και με μορφή δανεισμού αφού ο Έλληνας διεθνείς ανήκει στη Βερόνα. Ο υποβιβασμός της Ιταλικής ομάδας πιθανών να κάνει πιο εύκολα τα πράγματα.

Τυχόν απόκτηση του έχει ξεκάθαρες προεκτάσεις στην εκτίμηση των αρμοδίων όσον αφορά το ποτε και πόση βοήθεια μπορεί να έχει ο ΑΠΟΕΛ από άλλους μεσοεπιθετικούς. Αναφερόμαστε ειδικότερα στις περιπτώσεις των Λάτσι και Μπρεσάν.

Επειδή ο προγραμματισμός φαίνεται να μην έχει γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τις ιδανικότερες επιλογές παικτών μένει να δούμε αν θα γίνουν μια ή δυο κινήσεις. Σε περίπτωση που αποκτηθεί και επιθετικός θα επιχειρηθεί να αντιμετωπιστεί ακόμα ένα θέμα.

Ποιος είναι ο Χριστοδουλόπουλος

Ο Χριστοδουλόπουλος είναι 29 χρονών και τα τελευταία τρία  χρόνια αγωνίζεται στο ιταλικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για μέσο με οργανωτικές ικανότητες που αγωνίζεται κυρίως στον κεντρικό διάδρομο και έχει ως βασικότερα χαρακτηριστικά την καλή τεχνική κατάρτιση και την ταχύτητα στις κινήσεις αλλά και στον τρόπο σκέψης.

Η επαγγλματική του καριέρα ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ ενώ το καλοκαίρι του 2008 υπέγραψε στον Παναθηναϊκό έναντι συμβολαίου 2,2 εκατομμυρίων ευρώ. Σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του στο “τριφύλλι” ήταν την περίοδο 2009-10 όταν κατέκτησε το νταμπλ. Στον Παναθηναϊκό παρέμεινε συνολικά 4,5 χρόνια.

Τον Ιανουάριο του 2013 συμφώνησε να συνεχίσει με τα χρώματα της ιταλικής Μπολόνια, στην οποία και παρέμεινε 1,5 χρόνο έχοντας συνολικά 39 συμμετοχές και 3 τέρματα στη Σέριε Α, αποχωρώντας στο τέλος της περιόδου 2013-14 έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας στη Σέριε Β.

Τον Ιούλιο του 2014 ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την Ελλάς Βερόνα,[6] όντας συμπαίκτης με τον Βαγγέλη Μόρα, με τον οποίο συνυπήρξαν και στην ελληνική αποστολή που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία. Έναν χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε στην επίσης ιταλική Σαμπντόρια, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X