Ενδείξεις ότι είναι και ποιοτικός

Εκεί που τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκε μια έντονη επιχειρηματολογία ότι ο Ιούνιος είναι ο πιο δύσκολος μήνας προκειμένου να τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ, τα φετινά πεπραγμένα ήρθαν να ανατρέψουν πλήρως την κατάσταση.

Η ολοκλήρωση της έβδομης μεταγραφής στις 20 Ιουνίου έστειλε πολλαπλά μηνύματα. Πέραν του ότι αυτή αφορούσε τον Τόμι Οάρ ο οποίος κρίνεται ως μια εξαιρετική περίπτωση, δείχνει ότι κάτω από ορισμένες συνθήκες και προϋποθέσεις ο σχεδιασμός μπορεί να έγκαιρος.

Δεν αρκεί όμως αυτό για την ομάδα μας μετά από δυο καταστροφικές μεταγραφικές περιόδους. Οι παίκτες που ήρθαν πρέπει να αποδειχτούν κατά πολύ ανώτεροι αυτών που αποχώρησαν.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των οπαδών μας είναι θετικές αλλά όλοι κρατούν δικαιολογημένα μια πισινή αφού έχουν δει πολλά τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια. Ούτε τα highlights του youtube αλλά ούτε και οι επιδόσεις των προηγούμενων χρόνων αρκούν αν δεν μπορέσουν οι νεοφερμένοι να προσαρμοστούν και να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Τα πρώτα φιλικά πλησιάζουν ενώ στα μέσα Ιουλίου θα έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής οπότε και η ομάδα θα αρχίσει το ευρωπαϊκό της οδοιπορικό.

Αυτό που πρέπει να είναι μακρύ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X