Ενδείξεις που ακόμα δεν αρκούν

Η περίπτωση του Γιαννιώτα είναι η μεγαλύτερη εκκρεμότητα για τον ΑΠΟΕΛ από κάθε άποψη. Η συνεισφορά του Ελλαδίτη μεσοεπιθετικού από τον Ιανουάριο που ήρθε στην ομάδα μας ήταν τέτοια που δικαιωματικά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους παίκτες που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο comeback. Η προσπάθεια για παραμονή του όπως έχουμε τονίσει ξανά εξαρτάται από έναν και μόνο παράγοντα που είναι η τελική απόφαση του Σιλβα στο αν υπολογίζει τον Γιαννιώτα τη νέα χρόνια.

Αυτό δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα δώσει στον Γιαννιώτα την ευκαιρία που τόσο θέλει. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη που θα έχει το μεταγραφικό πλανο του Ολυμπιακού το οποίο περιλαμβάνει και ενίσχυση στη θεση που αγωνίζεται ο Γιαννιώτας.

Σε περίπτωση που ο Σίλβα πει το επιθυμητό για τον ΑΠΟΕΛ όχι θα ανοίξει ο δρόμος για επιστροφή του παίκτη στη Λευκωσία. Η σχέση που δημιουργήθηκε μεταξύ του ποδοσφαιριστή και της ομάδας μας αλλά και αυτή με τον Ολυμπιακό φαντάζει αρκετή για να μην παρουσιαστεί εμπλοκή.

Είναι δεδομένο ότι ο Μαρινάκης επιχειρεί να δημιουργήσει το δικό του δίκτυο στο οποίο φαίνεται να έχουν δέσει συγκεκριμένες ομάδες πιο επίσημο τρόπο από ότι η δική μας ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα στην περίπτωση του Γιαννιώτα.

Υπομονή λοιπόν για να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!