Ενίσχυση και μάλιστα άμεσα

Μπορεί η διοίκηση της ομάδας να το πάλεψε ως και τη Δευτέρα για να έχει τον Ντε Βινσέτι στη διάθεση της ενόψει των αγώνων με την Κοπεγχάγη αλλά ήταν μια μάχη που δύσκολα θα κερδιζόταν. Ήταν για αυτό εξάλλου που ο πρόεδρος διαμήνυσε στον προπονητή ότι πρέπει να διαμορφώσει τα πλάνα του θεωρώντας τον Αργεντινό παρελθόν.

Ο Κρίστιανσεν αλλά και ο Σάμπουριτς καλούνται πλέον να κινηθούν άμεσα για την απόκτηση ενός παίκτη που θα δώσει στον ΑΠΟΕΛ τη δυναμική και ποιότητα που χάνει λόγω της αποχώρησης του Ντε Βινσέτι.

Το ιδανικό σενάριο είναι αυτό που θέλει τους αρμόδιους να κλείνουν το επόμενο 48ωρο έναν παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει και στα play offs, η αλήθεια όμως είναι ότι κάτι τέτοιο είναι σπανιο στον ΑΠΟΕΛ.

Το γεγονός ότι οι Μπρεσάν, Ντε Καμάργκο και Λάγο ακόμα προσπαθούν να προσαρμοστούν και να κερδίσουν θεση στην ομάδα μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Σε κάθε περίπτωση το ζητούμενο είναι η απόκτηση ενός παίκτη που να μπορεί να κάνει το ίδιο ή και καλύτερα αυτά που μας συνήθισε ο Ντε Βινσέτι. Να μπορεί δηλαδή να δημιουργεί αλλά και να τελειώνει φάσεις. Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη αλλά πλέον υπάρχουν λεφτά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X