Ενπ Vs ΑΠΟΕΛ 0-2

Με πρωταγωνιστή τον Ζαχίντ η ομάδα μας έδωσε συνέχεια στο σερί νικών που έχει ανάγκη έστω και αν η απόδοση δεν μπορεί να έχει αφήσει ευχαριστημένο κανέναν. Απέναντι σε μια ομάδα που μάλλον θα υποβαθμιστεί ο ΑΠΟΕΛ είχε μεγάλα νεκρά χρονικά διαστήματα με πιο ανησυχητικό αυτό στα πρώτα 30 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Το γκολ μόλις στο δεύτερο λεπτό έδωσε στην ομάδα μας το προβάδισμα που ήθελε αλλά έφερε και μια χαλάρωση. Όταν στο 8 λεπτό έγινε η αναγκαστική αλλαγή του Γουιλερ, ο Ουζουνίδης αναγκάστηκε να καταφύγει σε λύσεις ανάγκης.

Ευτυχώς η ΕΝΠ δεν μπορούσε να απειλήσει έτσι το πρώτο ημίχρονο αναλώθηκε με τους δικούς μας να έχουν τον έλεγχο αλλά να είναι ανέφικτη η τροφοδότηση του Νούχιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δεν βλεπόταν αφού ούτε οι ατομικές ενέργειες δεν μπορούσαν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά η ανακούφιση ήρθε στο 72 όταν η ασιστ του Τάμαρι έγινε γκολ από τον Ζαχίντ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Ανουάρ, Ντε Βινσέτι

ΑΠΟΕΛ
Σίλβα, Ζεράλδες, Ζόρζε, Νσούε, Γουίλερ (8′ Σιέλης), Ανουάρ, Ντε Βινσέντι, Ζαχίντ (79 Λουντέμο) , Τάμαρι, Ατζίλι (69′ Ντονγκαλά), Νούχιου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!