Ενπ Vs ΑΠΟΕΛ 0-2

Έστω και με κακή απόδοση επιτεύχθηκε το ζητούμενο που ήταν η επιστροφή στις νίκες και η κορυφή στη βαθμολογία. Η ομάδα μας ήταν μέτρια στο πρώτο ημίχρονο και τρομερά επιπόλαιη στο δεύτερο αλλά αυτή τη φορά δεν το πληρώσαμε.

Το γκολ του Ζαχίντ στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου αποδείχτηκε καθοριστικό αφού προσάρμοσε τη συνέχεια του αγώνα ενώ ο Βιντιγκάλ στο ντεμπούτο του σκόραρε στο 87 βάζοντας τέλος στις προσπάθειες της ΕΝΠ για να μας ισοφαρίσει.

Ο αγώνας

Από την αρχή επιβεβαιώθηκε ότι θα βλέπαμε το γνωστό σκηνικό με τον αντίπαλο να αμύνεται στο δικό του μισό σε μια προσπάθεια να μη δεχτεί γκολ και τους παίκτες του Τραμετσάνι να έχουν την κατοχή της μπάλας.

Η κατοχή αυτή όμως δεν μπορούσε να οδηγήσει στη δημιουργία ευκαιριών αφού ο αργός ρυθμός έκανε τις προσπάθειες προβλεπτές. Ο Τάμαρι σε αντίθεση με προηγούμενους αγώνες δεν πήρε πρωτοβουλίες ενώ η παρουσία του Γιάκολιτς δεν έδωσε την επιπλέον ώθηση που χρειαζόμασταν.

Στην μοναδική φάση του πρώτου ημιχρόνου η έμπνευση του Ζαχίντ μας έδωσε προβάδισμα στο σκορ. Αυτό έγινε στο 29 όταν μετά από πάσα του Νατέλ ο Ζαχίντ με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το 1-0 ήταν ότι καλύτερο για τον ΑΠΟΕΛ που χωρίς να πιέσει κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ ενώ στη η ΕΝΠ δεν έδειχνε σε θέση να γίνει απειλητική στις λιγοστές φορές που βρέθηκε στο δικό μας μισό.

Το δεύτερο ήταν ακόμα χειρότερο για την ομάδα μας αφού η χαλαρότητα και η έλλειψη ενέργειας ήταν εμφανής και σε βαθμό που επέτρεψε στην ΕΝΠ να κερδίσει μέτρα. Η αδυναμία να εκδηλωθούν επιθετικές προσπάθειες και ο κακός ρυθμός έφεραν με σχετική καθυστέρηση τις πρώτες κινήσεις από τον πάγκο.

Μέσα σε ένα δίλεπτο (68-70) έγιναν δυο αλλαγές με τους Μπέζιακ και Γκέντσογλου να αντικαθιστούν τους Νατέλ και Μοράις αντίστοιχα.

Η εικόνα και η απόδοση της ομάδας μας συνέχισε να είναι προβληματική αφού οι πολλές λάθος πάσες ήταν το μόνο έντονο στοιχείο. Για καλή μας τύχη το Παραλίμνι είχε τα δικά του προβλήματα στο να γίνει απειλητικό έτσι όλα τέλειωσαν στο 87.

Τότε ο Βιντιγκάλ που πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή βρέθηκε στην μικρή περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για να κάνει το τελικό 0-2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Βούρος, Μερκής, Ιωάννου, Καζού, Μοράις (71′ Γκέντσογλου), Σόουζα, Ζαχίντ (82 Βιντιγκαλ), Τάμαρι, Γιάκολις, Νατέλ (69′ Μπέζιακ)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!