Ένταση και τακτική

Ο ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος αγώνα επί ενός από τους πραγματικούς ανταγωνιστές του. Ο μέχρι σήμερα απολογισμός είναι γνωστός και τα βαθμολογικά δεδομένα είναι τέτοια που ενδεχόμενη νίκη πάνω στην ΑΕΚ μάλλον θα την απομακρύνει από την κορυφή σε μη ανατρέψιμο βαθμό.

Τα τελευταία αποτελέσματα της δείχνουν τις κτυπητές αδυναμίες της ομάδας του Ιντιακέθ αλλά την καθιστούν και επικίνδυνη αφού εξακολουθεί να είναι έχει ποιότητα και δυνατότητες. Το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να πράξει ο ΑΠΟΕΛ είναι να θεωρήσει ότι η πληγωμένη ΑΕΚ θα παραδοθεί αμαχητί.

Ο Κρίστιανσεν τόνισε χθες ότι η ένταση των παικτών του αλλά και το τακτικό κομμάτι θα κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα.

Ένταση σημαίνει να παρουσιαστούμε πωρωμένοι για τη νίκη. Πρέπει οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ να θέλουν περισσότερο τη νίκη από τους αντιπάλους και να το δείχνουν σε κάθε διεκδίκηση της μπάλας.

Το τακτικό κομμάτι είναι εξίσου σημαντικό αφού για να κερδίσουμε μια ομάδα που εξακολουθεί να έχει ποιότητα και ικανότητες θα πρέπει να δουλέψει το πλάνο. Ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά τα συν και τα πλην της πρώην του ομάδας αλλά και το πώς ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να λειτουργήσει στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι.

Η απουσία του Μιλάνοφ είναι το μόνο πρόβλημα το οποίο αν και σοβαρό θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να μην στοιχίσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X