Εντεκάδα αναλόγως του Καρλάο

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κάνει το αυτονόητο απόψε που δεν είναι άλλο από το να κερδίσει στην έδρα του έναν αγώνα απέναντι σε ομάδα που συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτές που θεωρητικά διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ο Απόλλων κέρδισε στα χαρτιά την Ανόρθωση και κράτησε την περασμένη εβδομάδα στο 0-0 την Αεκ. Η ομάδα του Κίρζη έρχεται στη Λευκωσία με στόχο να μην χάσει ξέροντας όμως ότι ο αγώνας θα κριθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας.

Ο Κετσπάγια συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Καρλάο κάτι που σημαίνει ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί ή τουλάχιστον έτσι ελπίζουμε… Ο Βραζιλιάνος κρίνεται απαραίτητος αφού με ενδεχόμενη συμμετοχή του θα καλύψει το κενό που υπάρχει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αντίστοιχο κενό υπάρχει όμως και στο κέντρο της άμυνας εκεί όπου ένας εκ των Μοράις ή Αναστασίου θα κληθεί να αγωνιστεί δίπλα από τον Αμορίν.

Οι όποιες αποφάσεις του Κετσπάγια για τους τέσσερις στην άμυνα θα επηρεάσουν και τους μέσους που θα καλύψουν τον κεντρικό διάδρομο με τους Βινίσιους και Αρτύματα να θεωρούνται οι σίγουροι.

Απέναντι στην καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος θα πρέπει να επιστρατεύσουμε ότι έχουμε καλύτερο και αυτό περιλαμβάνει τους Ντε Βινσέτι και Χαραλαμπίδη στα δυο άκρα, ενώ ο Βάντερ έχει καλές πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα σε ρόλο δημιουργικού μέσου.

Ο Καβενάγκι καλείται και αυτή τη φορά να σηκώσει το επιθετικό βάρος αλλά όπως είδαμε και στον αγώνα με την Αγία Νάπα θα πρέπει να έχει στηρίγματα με τους υπόλοιπους να καταφέρνουν να στείλουν την μπάλα με τον σωστό τρόπο στην μεγάλη περιοχή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X