Εντεκάδα που κερδίζει μάλλον δεν αλλάζει

Η παραμονή στην κορυφή περνά από το Παπαδόπουλος σε έναν αγώνα όπου η ομάδα μας θα πρέπει να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσης της, προκειμένου να περάσει αλώβητη από μια έδρα που θα είναι αφιλόξενη. Η Ανόρθωση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και η αλλαγή προπονητή είναι μόνο μια από τις πολλές ενδείξεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζει και το ζητούμενο το απόγευμα είναι να μην τους επιτρέψουμε να αναγεννηθούν.

Αυτό θα γίνει αν δούμε τον αποτελεσματικό και αποφασιστικό ΑΠΟΕΛ που κατάφερε να κάνει εύκολη υπόθεση τον αγώνα με την Ομόνοια. Ο βαθμός δυσκολία σήμερα είναι μεγαλύτερος και είναι για αυτό που θα χρειαστεί και πλήρης συγκέντρωση για να ανταποκριθεί η ομάδα στις ιδιαίτερες συνθήκες.

Ο Κετσπάγια δοκίμασε διάφορα πράγματα στις προπονήσεις τις τελευταίες μέρες αλλά προβάδισμα και μάλιστα μεγάλο έχουν οι παίκτες που ξεκίνησαν στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Ο Πιέρος για παράδειγμα έχασε ξεκάθαρες ευκαιρίες στον αγώνα κυπέλλου αλλά αυτό δεν φαίνεται αρκετό για να τον κρατήσει εκτός.

Με αυτό το δεδομένο η καλή παρουσία του Βάντερ στον τελευταίο αγώνα αποτελεί θετικό στοιχείο αλλά οι Εφραίμ και Γιαννιώτας θα είναι και σήμερα αυτοί που θα κληθούν να κάνουν τη διαφορά στο οργανωτικό κομμάτι, δίνοντας τις απαραίτητες βοήθειες στον Σωτηρίου.

Ο Καρλάο κερδίζει τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος ως αριστερό μπακ κάτι που σημαίνει ότι στο κέντρο της άμυνας θα έχουμε δυο σέντερ μπακ κάπως πιο βαριά (Μερκής και Αμορίν) τα οποία θα πρέπει να περιορίσουν τον Ντλοβού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X