Επανέλαβε την μακάβρια ατάκα!

Ο Κρίστιανσεν μίλησε σήμερα για διάφορα με αφορμή τον αγώνα με την Ομόνοια. Ο προπονητής μας κλήθηκε να σχολιάσει τα ατομικά λάθη, την επιμονή του στον Βάντερμαν και μας υπενθύμισε την ατάκα ότι “θα πεθάνει με τις ιδέες του” θέλοντας να τονίσει ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί ποτέ από τον κόσμο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με Ομόνοια…
“Όπως φαντάζεστε είναι ένα από τα παιχνίδια της χρονιάς. Είναι μια πολύ καλή ομάδα η Ομόνοια. Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ δύο ομάδων από την ίδια πόλη. Είναι μια καλή ευκαιρία να έρθουμε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών, μετά από την ήττα με ΑΕΛ και ισοπαλία με Απόλλωνα”.

Αν έχει πίεση που δεν κέρδισε στα ντέρμπι…
«Σε όλα τα παιχνίδια που δεν κερδίσαμε, ήμασταν καλύτεροι, όμως δεν τα καταφέραμε. Με την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα είχαμε τις ευκαιρίες όμως δεν τα καταφέραμε. Με την ΑΕΛ δεν ήμασταν και τόσο καλοί και το παιχνίδι κρίθηκε από ένα πέναλτι. Με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι».

Για το αν θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία όπως το προηγούμενο παιχνίδι…
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξαμε στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως σίγουρα έχω κάποιες ιδέες για αυτό το ματς, που κρατώ για τον εαυτό μου …”

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι…
“Επηρεάζουν πολλοί παράγοντες αυτά τα παιχνίδια. Είναι το πάθος από τον κόσμο, τη διοίκηση τους παίκτες. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Ξέρουμε πως να ζούμε με την πίεση και από την Ευρώπη, που αυτό το στοιχείο υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό. Θα το αντιμετωπίσουμε και αυτή τη φορά”.

Για το πόσο ευχαριστημένος είναι από την ομάδα του πριν το τέλος του πρώτου γύρου και που θέλει βελτίωση. Ειδικά από μερικά ατομικά λάθη.
“Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο γύρο. Κάναμε ένα σπουδαίο και ιστορικό επίτευγμα στην Ευρώπη για τον κόσμο την ομάδα τους ποδοσφαιριστές. Στο πρωτάθλημα πάμε καλά, παίζουν καλή μπάλα και η ΑΕΚ και η ΑΕΛ, όμως είναι μεγάλος ο δρόμος και θα χάσουν κι αυτοί βαθμούς. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα έχουμε περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και διαχείρισης”.

Για τα ατομικά λάθη…
“Είναι γεγονός ότι κάναμε μερικά που στοίχησαν στην ομάδα. Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και μόνο όσοι παίζουν μπορεί να τα κάνουν. Προσπαθούμε να μην ξαναγίνουν. Μερικά από αυτά επηρέασαν την εξέλιξη στο ματς με την Αστάνα, όπως το πέναλτι και η κόκκινη. Είμαι ευχαριστημένος από την συνολική  δουλειά των παικτών όμως”.

Γιατί δεν δίνεται ευκαιρία στον Πάρντο…
“Ο λόγος που δεν παίζει ο Ούρκο είναι πως είμαι ευχαριστημένος με τον Μπόι. Μπορεί να έγιναν κάποια λάθη όπως το πρόσφατο με το πέναλτι που μπορεί και να μην ήταν. Όμως είμαι ευχαριστημένος γιατί κάνει αυτά που ζητάω και χρειαζόμαστε. Αντιμετωπίζω ένα καλό πρόβλημα γιατί έχω δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες να διαλέξω. Το ίδιο ίσχυε και με τον Στάθη που άκουγα πολλούς να αναφέρονται για αυτόν. Τον έβαλα όταν ήταν έτοιμος αν τον έβαζα πιο πριν μπορεί να αποτύγχανε. Δεν επηρεάζομαι από τον κόσμο και θα πεθάνω με τις ιδέες μου”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!