Επέστρεψε και το πούλεν του

Η χτεσινή μέρα επισημοποίησε τις εκτιμήσεις που ήθελαν τον Αρτυματά να επιστρέφει αρκετά πιο νωρίς από ότι έλεγαν οι αρχικές εκτιμήσεις όταν τραυματίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου. Ο διεθνής μέσος προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς κάτι που έγινε σε μεγάλο βαθμό και τις προηγούμενες μέρες, αφού πήρε το ιατρικό ΟΚ.  Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ιδανική εξέλιξη αφού ο Κετσπάγια θα έχει πολύ σύντομα στη διάθεση του έναν παίκτη στον οποίο πίστεψε όσο κανένας και που του έδωσε αρκετές λύσεις στο πρώτο μισό της χρονιάς.

Πλέον η αμυντική γραμμή του ΑΠΟΕΛ έχει τις ιδανικές λύσεις και ο στόχος με την προσθήκη του Αρτυματά θα είναι να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας. Εκεί οι Μοράις και Βινίσιους ανέβασαν στροφές τον τελευταίο καιρό για αυτό και το σερί νικών.

Μπαίνουμε όμως στην πιο καθοριστική φάση της φετινής χρονιάς με αγώνες φωτιά και θεωρείται δεδομένο ότι ο Αρτυματάς θα κληθεί να πάρει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής. Αυτό ενισχύεται και από ότι ο Εστρέλα δύσκολα θα έχει ουσιαστική συνεισφορά φέτος.

Το πώς και γιατί ο Αρτυματάς επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ για τα δεδομένα του ΑΠΟΕΛ είναι μια παράμετρος που χρίζει αναφοράς. Από τα ενδότερα διαρρέει ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο και πως οι πρόσφατες αλλαγές που έγιναν στο ιατρικό τιμ έχουν ήδη θετικά αποτελέσματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!