Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού

Ο Βούρος βλέποντας τους συμπαίκτες του να φεύγουν από το ΓΣΠ την Κυριακή με σκυμμένα τα κεφάλια αλλά αντιλαμβανόμενος την μουρμούρα του κόσμου από την κερκίδα, έστειλε πρώτος ένα ξεκάθαρο και σημαντικό μήνυμα. Στις δηλώσεις του λίγα λεπτά μετά κάλεσε τους συμπαίκτες του να σηκώσουν κεφάλι και να αντιληφθούν ότι μπορούν να κερδίσουν μέσα στο Τσίρειο τον Απόλλωνα.

Ήταν η πρώτη από μια σειρά δημόσιων τοποθετήσεων αφού ακολούθησαν αυτές του Πετεβίνου αλλά και του Τέτι μέσα από τις οποίες επιχειρούν να ανεβάσουν τη ψυχολογία των παικτών.

Ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι πιο πολύ από ποτέ στελεχωμένος από νεαρούς παίκτες οι οποίοι αποδεδειγμένα πλέον δυσκολεύονται να αντέξουν την πίεση.

Ο απολογισμός των τελευταίων επτά αγώνων φανερώνει μεταξύ άλλων και αυτή την πτυχή, οπότε η προσπάθεια που γίνεται είναι να πάνε στο Τσίρειο με θετική ενέργεια.

Εξίσου σημαντική όμως είναι και η αγωνιστική πτυχή αφού το πιο εύκολο πράγμα είναι να λέμε ότι δεν είναι ώρα για ανάληψη ευθυνών. Ασφαλώς και δεν είναι ώρα για κάτι τέτοιο αλλά είναι επίσης φανερό ότι κάποιες επιλογές του Τραμετσάνι δεν του βγαίνουν και επιμονή σε αυτές δεν ωφελεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X