Επείγει και του δεξιού μπακ

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο για όλους αφού εκκρεμούν ακόμα μία τουλάχιστον μεταγραφή. Λέμε μια γιατί όπως αναφέρθηκε και από τον Δώνη η πραγματοποίηση ή όχι και δεύτερης προσθήκης θα εξαρτηθεί από την τελική απόφαση στο θέμα του Βάντερμαν.

Το δεδομένο είναι ότι διοίκηση και τεχνική ηγεσία θέλουν να κλείσουν το συντομότερο και την επόμενη μεταγραφή. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά οι αρμόδιοι βιάζονται αφού το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Γενάρη είναι φορτωμένο με ντέρμπι α οποία θα κρίνουν πολλά και η διαθεσιμότητα των νέων αποκτημάτων κρίνεται απαραίτητη.

Παρόλο που οι ανάγκες του Δώνη είναι πολλές η απόκτηση ενός δεξιού μπακ είναι επιβεβλημένη. Ο ΑΠΟΕΛ έχει σοβαρό πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες και η επιστράτευση του Βούρου προσφέρει λύσεις μόνος στο αμυντικό κομμάτι.

Λύση ανάγκης όμως ήταν και η διάταξη με τρείς αμυντικούς οπότε με τη νέα χρονιά  ομάδα έχει ανάγκη έναν πραγματικό αντι Μιλάνοφ.

Η περίπτωση του Τυνήσιου Χαμντί Ναγκέζ βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο. Ενώ μέχρι προ ημερών η ομάδα του προέβαλε ψηλές οικονομικές απαιτήσεις, οι τελευταίες εξελίξεις την παρουσιάζουν έτοιμη να αποδεχτεί την προσφορά του ΑΠΟΕΛ.

Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι να κλείσει η εκκρεμότητα τις επόμενες μέρες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!