Επείγει του αμυντικού

Παρόλο που το πρώτο φιλικό δεν μπορεί να αποτελεί σοβαρό κριτήριο ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει ότι επείγει η απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Ο Μερκής έμεινε μόνος του ενώ το πρόβλημα – κενό έχει προεκτάσεις στη γενικότερη λειτουργία της ομάδας αφού η επιθετική ανάπτυξη της δεν μπορεί να αρχίσει με ορθόδοξο τρόπο.

Ο Φίσερ βρίσκεται στην Πολωνία όπου θα περάσει από δοκιμαστικά την επόμενη εβδομάδα αλλά ο πήχης των προσδοκιών δεν πρέπει να είναι πολύ ψηλά κατά την άποψη μας. Μπορεί ο Ολλανδός να προέρχεται από γεμάτες σεζόν όσον αφορά συμμετοχές αλλά αυτές έγιναν σε ομάδες της δεύτερης κατηγορίας ενώ πέρσι η ομάδα του (Go Ahead Eagles) δέχτηκε 73 τέρματα και έπεσε κατηγορία.

Έχοντας υπόψη και το παράδειγμα Μπαράλ ο οποίος προερχόταν από ένα καλύτερο πρωτάθλημα και με θεωρητικά καλύτερες παραστάσεις, οι αρμόδιοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.

Και αυτό γιατί ο κεντρικός αμυντικός που θα αποκτηθεί πρέπει να είναι κάποιος που να μπορεί να δώσει λύσεις όπως αυτές που μας έδινε ο Καρλάο ή τουλάχιστον πολύ κόντα σε αυτές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!