Επικράτησε η λογική – επίσημη ανακοίνωση

Μετά από πολύωρη συνεδρία το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται ηρεμία και στήριξη, έτσι οι όποιες σκέψεις έγιναν για διακοπή της συνεργασίας με τον Κετσπάγια μπαίνουν στο ψυγείο. Η σχετική ανακοίνωση αποφεύγει να αγγίξει την ουσία του θέματος αλλά έστω και μετά από τρεις και βάλε ώρες συνεδρίας επικράτησε η λογική!

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Λόγω των πολλών δημοσιευμάτων που αναφέρονται σε έκτακτη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου επιθυμούμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρία της Δευτέρας μεταφέρθηκε για σήμερα λόγω του αυριανού προκαθορισμένου δείπνου που παραχωρεί η εταιρεία σε πρώην προέδρους της εταιρείας και του Σωματείου καθώς και στους μεγαλομέτοχους της εταιρείας.

Στην συνεδρία του ΔΣ μεταξύ άλλων συζητήθηκε όπως και σε κάθε συνεδρία η αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Επειδή διαβλέπουμε ότι δημιουργείται αρνητικό κλίμα μεταξύ του κόσμου μας λόγω των δύο ισοπαλιών αυτό που συνιστούμε σε όλους είναι να κυριαρχήσει μεταξύ των φιλάθλων μας, η ψυχραιμία, η στήριξη και η επιμονή προς τους στόχους της ομάδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!