Έπιμονή, υπομονή και θέληση

Πρόκειται για τον πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς και κυριακάτικα το γραφείου τύπου με ανακοίνωση επιχειρεί να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των οπαδών μας θυμίζοντας πραγματα που πιθανών να ξεχνούν κάποιοι μεσα στην καθημερινότητα.

Η ανακοίνωση – κάλεσμα:

Την Τρίτη το βράδυ στις 20:00, ο ΑΠΟΕΛ διεκδικεί κάτι το εξωπραγματικό για τα κυπριακά δεδομενα. Θα προσπαθήσει να κατακτήσει πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Για 6η φορά σε 8 χρόνια. Γνωρίζουμε ότι αυτό το στατιστικό στοιχείο ως ΑΠΟΕΛ, το έχουμε αναφέρει πάρα πολλές φορές. Δεν θα σταματήσουμε να το επαναλαμβάνουμε και να το υπογραμμίζουμε όμως γιατί κάθε μια από αυτές τις φορές που ήρθε η επιτυχία, αποτελεί και μια ξεχωριστή στιγμή υπέρβασης στην ιστορία της ομάδας. Υπέρβασης που το αγωνιστικό ταλέντο και η υποστήριξη του κόσμου έχουν κάνει πραγματικότητα. Αυτό που άλλες ομάδες το αποκαλούν όνειρο, ο ΑΠΟΕΛ έχει αποδείξει ότι μπορεί να το αποκαλεί στόχο.

Η αναμέτρηση απέναντι στην Rosenborg δεν θα είναι εύκολη. Θα χρειαστεί επιμονή, υπομονή και μεγάλη θέληση για να έρθει το αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Είναι σε αυτές τις στιγμές όμως που πρέπει να αποδεικνύουμε με τον πιο έντονο τρόπο, πόσο πολύ θέλουμε αυτό τον στόχο να τον επαναλάβουμε. Να τον κάνουμε ξανά πραγματικότητα.

Την Τρίτη στις 20:00 στο ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ δίνει ξανά ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι. Το 172ο στην ιστορία του. Ένα παιχνίδι που μπορεί να κερδίσει με βάση τις δυνατότητες της ομάδας. Αυτό που χρειάζεται ο κόσμος να κάνει είναι μέσα σε πλαίσιο αθλητοπρέπειας να δώσει το βροντερό του παρών. Να έρθει και να προσθέσει εκείνο το στοιχείο που χρειάζεται για να έρθει στο τέλος της βραδιάς, η συνταγή της επιτυχίας. Εκείνη την ώρα που όλοι θα μπορούν να τραγούδησουν το γνωστό σύνθημα “Θρύλε που το πας….”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X