Επίσημο με Ατλέτικο

Οι αρμόδιοι από πλευράς Βραζιλιάνων ήρθαν στην Κύπρο και μέσα από το νέο κύκλο επαφών προέκυψε και η επίσημη ανακοίνωση για τη συμφωνία συνεργασίας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Ατλέτικο Παραναένσε.

Αυτή ανφέρει τα ακόλουθα:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη ποδοσφαιρικής συνεργασίας μεταξύ της ομάδας μας και της Clube Atlético Paranaense από τη Βραζιλία.

Η συμφωνία είναι διετούς διάρκειας μέχρι και το Μάιο του 2019. Το περιεχόμενο της αφορά συνεργασία σε επίπεδο πρώτης ομάδας, ακαδημιών καθώς και συνεργασία σε επίπεδο τεχνογνωσίας σε όλα τα θέματα που άπτονται του ποδοσφαίρου.

Η συμφωνία υπογράφτηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, Πρόδρομο Πετρίδη και από τους William Thomas (Technical Director) και Christian Hening (Sports Director) της Clube Atlético Paranaense.

Ευελπιστούμε ότι αυτή η συμφωνία θα είναι δημιουργική και επωφελής για τις δύο ομάδες αφού στις μεταξύ μας συναντήσεις υπήρξε κοινή αντίληψη και πρόθεση, η συνεργασία να επεκταθεί για ακόμη περισσότερη διάρκεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!