Επιστρέφει για να πακετάρει

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι τόσο επιτακτική ανάγκη και προκειμένου να εξαντληθούν οι πιθανότητες της θα απολυθεί αυτός που το καλοκαίρι χαρακτηρίστηκε ως σωτήρας του ΑΠΟΕΛ.

Το διαδικαστικό και ψυχοφθόρο κομμάτι θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας αφού ο Δώνης θα επιστρέψει από την Αθήνα στην οποία είχε μεταβεί λόγω του ρεπό που έδωσε.

Το αν και πως δικαιολογείται η νέα απόλυση προπονητή είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο που απασχολεί. Επικρατεί όμως η κυρίαρχη άποψη ότι ο Δώνης δεν μπορεί να δώσει στην ομάδα την επιπλέον ώθηση που χρειάζεται για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Όσοι ζουν από κοντά τα όσα εξελίσσονται εδώ και μήνες στον Αρχάγγελο αναφέρουν ότι η κατάσταση όσον αφορά την έλλειψη κινήτρων και ενέργειας έφτασε στο απροχώρητο. Αυτό είναι επίσης ένα τεράστιο κεφάλαιο που αφήνει εκτεθειμένη και τη διοίκηση.

Όλα αυτά όμως περνούν προς το παρών σε δεύτερη μοίρα αφού αυτό που προέχει είναι να επισημοποιηθεί το πακετάρισμα του Δώνη και να επιβεβαιωθεί ότι ο Μπαλταζάρ είναι ο εκλεκτός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X