Επιθετικογενής στην πραγματικότητα

Λίγο το ότι προέρχεται από την ιταλική σχολή και κυρίως οι επιλογές του στους πρώτους αγώνες της ομάδας μας έδωσαν την εντύπωση ότι ο Τραμετσάνι είναι υποστηρικτής της αμυντικής σχολής. Αυτής που θέλει πολλούς προπονητής με πιο χαρακτηριστική της περίπτωση του Μουρίνιο να πιστεύουν ότι αν δεν δεχτείς γκολ με κάποιο τρόπο θα πετύχεις ένα.

Η επιλογή λοιπόν του προπονητή μας να παρατάσσει τον ΑΠΟΕΛ με τρεις αμυντικογενείς μέσους έδωσε αφορμή για διάφορα σχόλια ενώ το κυριότερο ήταν πως έκανε προβληματικό τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας.

Αυτό όμως έγινε εξ ανάγκης όπως δήλωσε και ο Πετεβίνος σε μια προσπάθεια να δώσει ένα τέλος στο όλο θέμα. Η δικαιολογία ήταν ξεκάθαρη και μάλλον πειστική αφού η ανετοιμότητα των Ντε Βινσέτι και Ζαχίντ, ανάγκαζε τον προπονητή να επιστρατεύει τον Αρτύματα.

Τα δεδομένα άλλαξαν από τον περασμένο αγώνα και πλέον υπάρχει καλή προοπτική για να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να βελτιώνεται σε σημαντικό βαθμό. Και αυτό γιατί ο Νορβηγός είχε πολύ καλή απόδοση στην επανεμφάνιση, ενώ και ο Αργεντινός πήρε λεπτά συμμετοχής που θα τον βοηθήσουν.

Ζητούμενο να υλοποιηθεί και στην πράξη η αγωνιστική φιλοσοφία του Τραμετσάνι που είναι ένας επιβλητικός ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!