Επιβεβαιώνουν τις αρνητικές συνέπειες

Η επόμενη μέρα βρίσκει τους αρμόδιους να στέλνουν το μήνυμα ότι η ομάδα θα μπορέσει να αντιδράσει προκειμένου να πετύχει τον ελάχιστο στόχο που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Πετεβίνος παραδέχτηκε ότι θα υπάρξουν και αρνητικές συνέπειες μετά τον αποκλεισμό στο οικονομικό αλλά όπως αναμενόταν δεν το σχολίασε περαιτέρω.

Οι σχετικές δηλώσεις…

«Σε ένα γενικό σχόλιο θα έλεγα πως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο καλά αποτελέσματα και επιτυχίες. Θα ερχόταν και κάποια στιγμή που δεν τα καταφέρναμε. Κανείς δεν σου εγγυάται την επιτυχία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε την επόμενη μέρα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταματήσει να πρωταγωνιστεί, ούτε θα συμβιβάστει. Εξάλλου ο ΑΠΟΕΛ είναι και στα δύσκολα. Πρέπει να αποδείξουμε στον εαυτό μας και τον κόσμο μας πως μπορούμε να πετύχουμε το ελάχιστο που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ»

Για το γεγονός πως η ομάδα αποκλείστηκε από μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου: «Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά. Αν συνέβαινε αυτό θα περνούσαμε απ’ την Σούντουβα. Τη διαφορά στο ποδόσφαιρο την κάνει η ουσία. Και η ουσία στον αγωνιστικό χώρο είναι πως είχαμε ένα 15λεπτο που ήταν εκτός πραγματικότητας στο πρώτο παιχνίδι. Και στα δυο παιχνίδια δεν βρήκαμε τα τρία τέρματα. Όμως θα πάμε μπροστά. Απ’ τη στιγμή που απολέσαμε ένα στόχο πρέπει να πάμε στον επόμενο. Αυτό που κάναμε λάθος δεν θα τα ξανακάνουμε. Από εκεί και πέρα το ότι μείναμε έξω από μια μικρή ομάδα είναι μια πραγματικότητα. Θα υπάρξουν αρνητικές συνέπειες και στο οικονομικό κομμάτι όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν θα σταματήσει να πρωταγωνιστεί»

Για το οικονομικό κεφάλαιο και το κενό: «Για αυτόν το λόγο υπάρχουν δυο φάσεις στον προγραμματισμό. Υπάρχουν ανοικτά μέτωπα. Υπάρχει χρόνος μέχρι και την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου για να δούμε τι θα κάνουμε με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται»

Για τον Γκέντσογλου: «Προτεραιότητα ήταν ο επιθετικός αλλά από εκεί και πέρα δεν είχαμε αναφερθεί για τους ποδοσφαιριστές που θέλαμε και σε πια θέση. Απ’ τη στιγμή που κρίθηκε πως χρειάζεται μια αλλαγή στο χώρο της μεσαίας γραμμής έγινε η μεταγραφή».

Για τον αγώνα με την Φλόρα Ταλίν και τον κόσμο: «Ο κόσμος είναι πικραμένος και είναι δεδομένο πως η ομάδα πρέπει να κερδίσει ξανά τον κόσμο και θα τον κερδίσει μόνο μέσα από δουλειά, από νίκες. Είπα όμως και πριν το ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα»

Αν υπάρχει θέμα τεχνικής ηγεσίας: «Η κριτική είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει μετά από ένα τέτοιο αποκλεισμό. Ευθύνες φέρουν όλοι και πρέπει να τις επωμιστούμε. Από εκεί και πέρα ποιοι χρησιμοποιήθηκαν είναι υποκειμενικό. Αν το δοκάρι έμπαινε, αν μια φάση κατέληγε μέσα δεν θα συζητούσαμε τις αλλαγές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ότι χρειάζεται για να βελτιώσουμε. Ο πρόεδρος έχει τοποθετηθεί άμεσα σε αυτό το κομμάτι. Είπε πως θα κοιτάξουμε τα πάντα με ψυχραιμία και θα υπάρξουν συναντήσεις για να δούμε πως προχωράμε»

Για το αν οι «Γαλαζοκίτρινοι» θα πουλήσουν ποδοσφαιριστή για να καλύψουν την οικονομική τρύπα: «Δεν είναι θέμα αποκλεισμού. Αν έρθει μια πρόταση συζητάς και βλέπεις αν ανταποκρίνεται στο περιουσιακό σου στοιχείο»

Για τον Νικόλα Ιωάννου και τον Τάμαρι: «Ο Νικόλας είχε προβλήματα με κράμπες και γι’ αυτό αποχώρησε. Ο Τάμαρι είχε πρόβλημα με τη μέση του αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!