Επιβεβαίωση μέσα στο γήπεδο

Το κυνήγι βαθμών συνεχίζεται και αυτό είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ομάδα μας προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη στον αποψινό αγώνα με την Ανόρθωση η οποία έρχεται στο ΓΣΠ με την πλάτη στον τοίχο.

Σχεδόν όλοι θεωρούν τον ΑΠΟΕΛ το ακλόνητο φαβορί αλλά αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Παντελή έχασε την αίγλη και δυναμική που είχε αλλά δεν παύει να είναι ένας ύπουλος και υπολογίσιμος αντίπαλος.

Μας του απέδειξε εξάλλου στον περσινό τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος…

Ο Τραμετσάνι θα βρει για πρώτη φορά απέναντι του μια ομάδα που έχει καλή αμυντική λειτουργία οπότε ένα από τα στοιχεία που θα καθορίσουν τον αγώνα είναι η ικανότητα της ομάδας μας να δημιουργήσει και να τελειώσει φάσεις.

Σύμφωνα με τον Πετεβίνο κάποιοι παίκτες αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα και από τη στιγμή που δεν ανακοινώνεται πλέον η αποστολή θα πρέπει να δούμε αν κόπηκε κάποιος εντεκαδάτος.

Λογικά ο Καρλάο θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα αφού η παρουσία του συνδέεται και με την ανάγκη να έχουμε τις καλύτερες επιλογές μπροστά από τον Βάντερμαν.

Τέλος υπάρχει και το ερώτημα ποιος εκ των Μπάλογκ ή Εφραίμ θα παίξει μαζί με τον Νατέλ μπροστά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!