Εποχή McCarthy

Υπόγραψε για 2 χρόνια ο McCarthy και το μεγάλο στοίχημα είναι και για αυτόν πόσα θα μείνει. Το βιογραφικό του δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και με τον βοηθό του Connor καλούνται να ζωντανέψουν μια ομάδα μεταφορικά νεκρή. Το έργο διαχείρισης όλων των προβλημάτων του ΑΠΟΕΛ είναι τρομερά δύσκολο και για την αντιμετώπιση τους ο ιρλανδός χρειάζεται να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Εννοείται ότι για να το κάνει πρέπει να τον αφήσουν.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Mick McCarthy. Η συνεργασία είναι διάρκειας 19 μηνών μέχρι και τον Μάιο του 2022. Στο προπονητικό επιτελείο θα προστεθεί και ο βοηθός προπονητής Terry Connor.

Ο κ. McCarthy είναι ένας προπονητής με τεράστια εμπειρία στα πρωταθλήματα Αγγλίας αφού μετρά πέραν των 600 αγώνων στην Premier League και στο Championship. Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Championship με την Sunderland και την Wolves, ενώ άλλες 4 φορές οδήγησε τις ομάδες του μέχρι και τα Playoffs του Championship.

Σε διεθνές επίπεδο ως προπονητής οδήγησε την Εθνική Ιρλανδίας σε πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 με την ομάδα να προκρίνεται από τον όμιλο και να αποκλείεται στην επόμενη φάση από την Ισπανία, στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο κ. Terry Connor είχε κοινή θητεία με τον κ. McCarthy στις Wolves, Ipswich και Εθνική Ιρλανδίας.

Καλωσορίζουμε και τους δύο στον ΑΠΟΕΛ και τους ευχόμαστε να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα να επιστρέψει στις καλές και ουσιαστικές εμφανίσεις έτσι ώστε να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της που είναι η κατάκτηση τίτλων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X