Έρχεται αλλά συστήνουν υπομονή

Η ανατροπή που είχε την τελευταία στιγμή η υπόθεση Γιαμπερέ αναγκάζει τον επίσημο ΑΠΟΕΛ να είναι δυο φορές πιο επιφυλακτικός στο τι επιβεβαιώνει στην περίπτωση Τζαβέλλα αλλά όλα συνηγορούν ότι θα έχει αίσιο τέλος. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές ολοκληρώθηκαν με θετική κατάληξη και το επόμενο που πρέπει να συμβεί είναι η κάθοδος του παίκτη στην Κύπρο.

Ο Πετεβίνος σε σημερινές του δηλώσεις είπε μεταξύ άλλων το σωστό και κλασικό “αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν ισχύει τίποτα”.

Οι σχετικές αναφορές όπως έγιναν στο Σούπερ Σπορ ΦΜ.

«Tον τελευταίο καιρό ζήσαμε πολλές πληροφορίες που δημοσιογραφικά δεν επιδέχονταν αμφισβήτησης αλλά δεν ίσχυε κάτι. Δεν ισχύει τίποτα πριν ολοκληρωθεί κάποια μεταγραφή. Αν δεν μπουν υπογραφές δεν υπάρχει καμία συνεργασία. Διαβάσαμε πως εδώ και δύο μέρες ήρθε παίκτης στην Κύπρο, από την στιγμή που δεν υπάρχουν υπογραφές δεν ισχύει κάτι. Δεν αναφέρομαι στις πληροφορίες, αναφέρομαι στο τι ισχύει. Σε μια μεταγραφική περίοδο μπορούν να προταθούν δεκάδες ποδοσφαιριστές. Από το ενδιαφέρον μέχρι το να υπάρξει κατάληξη σε κάτι, είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα. Κατανοώ την δουλειά του δημοσιογράφου, ο κάθε δημοσιογράφος που αξιολογεί τις πληροφορίες του και τις διασταυρώνει, τις δίνει στην δημοσιότητα. Πρέπει να είμαστε συνεπείς απέναντι στον κόσμο».

Για τις εξελίξεις στο ΑΠΟΕΛ:

«Αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα εξελίξεων. Αποδείχθηκε και με την απόκτηση του Μπαράλ και με τον Γιώργο Εφραίμ που ανανέωσε. Το θέμα των ανανεώσεων μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή. Το ΑΠΟΕΛ εξετάζει το καλύτερο για το συμφέρον της ομάδας. Όταν επιδεικνύεις και την ανάλογη υπομονή, τότε η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X