Έρχεται κούρεμα μισθών

Μπορεί να είναι κάτι που δεν θα αρέσει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές μας αλλά από τη στιγμή που το είπε ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο. Το λεγόμενο payroll της ομάδας μας κρίνεται ιδιαίτερα ψηλό σε σχέση και με τα έσοδα οπότε υπάρχει σαφής πρόθεση για μείωση του. Η εξαγγελία αυτή γίνεται συχνά πυκνά από όλες τις διοικήσεις αλλά αυτή τη φορά η επιλογή δείχνει να είναι μονόδρομος.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης στη χτεσινή συνέντευξη του αποκάλυψε ότι στις περιπτώσεις κάποιων παικτών αυτό θα γίνει άμεσα αφού έχουν ἠδη ειδοποιηθεί οι μάνατζερ τους έτσι ώστε να έρθουν στην Κύπρο και να ανοίξει ο κύκλος των διαπραγματεύσεων.

Υπάρχουν επίσης οι περιπτώσεις οπου θα υπάρξει πρόωρη διακοπή συνεργασίας έστω και αν αυτό προνοεί την καταβολή αποζημίωσης. Οι περιπτώσεις αυτές αφορούν τους Τσοκο, Κοτίνα αλλά και τον Νάφιου.

Όπως έχουμε αναφέρει το κεφάλαιο μεταγραφικής ενίσχυσης άνοιξε αφού ο Κετπάγια ήδη προτεραιοποιεί τις ανάγκες και αξιολογεί κάποιες περιπτώσεις παικτών έτσι ώστε να αρχίσουν να διορθώνονται κάποια λάθη που έγιναν το καλοκαίρι.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών θα είναι σημαντικό να μην προκληθεί αναστάτωση στα αποδυτήρια από την πρόθεση της διοίκησης να διορθώσει κάποιες στρεβλώσεις που υπάρχουν στο μισθολόγιο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!