Έρευνα

Συνεχίζεται η κόντρα Ολυμπιακού και Πετρίδη μέσω facebook με τον εκπρόσωπου τύπου των γαύρων να επανέρχεται στο ίδιο μήκος κύματος.

Αναφέρει μάλιστα ότι άρχισε η διεξαγωγή έρευνας για την μεταγραφή Ντε Βινσέτι.

Μπράβο πάντως αν πράγματι καταφέραμε να επωφεληθούμε ως ΑΠΟΕΛ στερώντας από το μερίδιο που τους αναλογεί, όπως αφήνει να νοηθεί.

Αναλυτικά: «Σχετικά με την ανακοίνωση-απάντηση του ΑΠΟΕΛ (για την ακρίβεια του ίδιου του κ. Πετρίδη) να ξεκαθαρίσω τα εξής: Γνωρίζω πολύ περισσότερα απο τα… βασικά και στις δυο υποθέσεις, οπότε καλό θα είναι να μην εκτίθεται ο κ. Πετρίδης, με τέτοιου είδους ανακοινώσεις ή να μιλάει για τα… μανιτάρια που τα γνωρίζει καλύτερα απο το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος ο κ. Πετρίδης, λοιπόν, γνωρίζει πολύ καλά την συμφωνία του και με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Βρέντζο για την υπόθεση Σωτηρίου και είναι αυτός που παραπλάνησε τους πάντες. Τώρα, γιατί επέλεξε μια μικρότερη προσφορά (αυτή της Κοπεγχάγης) και ζημίωσε τον ΑΠΟΕΛ, είναι κάτι που αφορά στους μετόχους του ΑΠΟΕΛ και πλέον όχι εμάς. Αυτό που συνεχίζει να μας αφορά είναι η υπόθεση Ντε Βινσέντι στην οποία εκτός απο τον ΑΠΟΕΛ ζημιώθηκε και ο Ολυμπιακός. Για την υπόθεση αυτή, λοιπόν έχει ήδη, ξεκινήσει έρευνα και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες που ο “φιλόξενος” κ. Πετρίδης δεν έχει φέρει στο φως».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X