Εργάσιμο διήμερο

Από τη στιγμή που ακόμα εκκρεμούν οι δυο πιο σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ, δεν υπάρχει η δυνατότητα για χαλάρωση. Το Σαββατοκύριακο είναι εργάσιμο για όσους χειρίζονται τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας μας αφού ο χρόνο πιέζει και αυτή τη φορά πρέπει να επιτευχθεί ο στόχος. Πρόκειται για διπλό στόχο αφού πρέπει να υπάρξει κατάληξη τόσο στο θέμα του αριστερού μπακ όσο και στου επιθετικού.

Οι διεργασίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο αφού έχουν επιλεγεί οι παίκτες που θέλει ο Κρίστιανσεν και το ζητούμενο είναι να μην κάνουν πίσω αυτοί, γεγονός που θα ανατρέψει τα πλάνα και ίσως δημιουργήσει περαιτέρω καθυστέρηση.

Εδώ και καιρό γράφεται στα διάφορα sites ότι ο ΑΠΟΕΛ καθυστερεί επειδή θα ψωνίσει από το πάνω ράφι προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το περιθώριο λάθους. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η πλειοψηφία των παικτών που βρίσκονται στο short list δεν θεωρούνται ονόματα κράχτες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν πρόκειται για καλούς παίκτες με αξιόλογο βιογραφικό.

Αυτό που θα γίνει κατανοητό σε όλους όταν προκύψουν οι ανακοινώσεις και πολύ περισσότερο όταν δουν τους παίκτες αγωνιζόμενους, είναι ότι το σημαντικότερο κριτήριο για τον Κρίστιανσεν είναι να μπορούν να κάνουν τα πράγματα που θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο με βάση τον τρόπο που θέλει να αγωνίζεται ο ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X