Ερμαφρόδιτα μέτρα!

Έγινε το αναμενόμενο σήμερα με το δ.σ της ΚΟΠ να αποφασίζει μια σειρά από ερμαφρόδιτα μέτρα αφού ο Κουτσοκούμνης απλά πορδίζει μέσω facebook.

Σε σημερινή συνεδρία αποφασίστηκε τελικά η παραμονή του Άλαν Σνόντι ως αρχιδιαιτητή αλλά θα οριστεί άτομο ως βοηθός του για τα προβλήματα διαιτησίας, υπογραμμίζοντας ότι η τελική απόφαση για τους ορισμούς ήταν και παραμένει στον Βορειοϊρλανδό! Επίσης, πάρθηκαν κι άλλες αποφάσεις για λήψη μέτρων στα θέματα διαιτησίας όπως:

Α) Υπεύθυνος για την παράδοση του φύλλου αγώνα προς τους διαιτητές, στους αγώνες Α’ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Coca – Cola, θα είναι ο παρατηρητής αγώνα. Απαγορεύεται η είσοδος οποιουδήποτε άλλου παράγοντα στα αποδυτήρια των διαιτητών, πριν, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα.

Β) Αποφασίστηκαν επίσης συγκεκριμένα μέτρα για υποβοηθήσουν το έργο του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας  όπως η άμεση μετάφραση των εκθέσεων των παρατηρητών διαιτησίας από τα ελληνικά στα αγγλικά.

Γ) Ως επιπρόσθετο μέτρο, για δύο αγώνες σε κάθε αγωνιστική που θα επιλέγονται από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, τα DVD τους θα στέλνονται  στο εξωτερικό και θα αξιολογούνται από ειδικούς τόσο ο διαιτητής όσο και ο παρατηρητής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!