Ερμής Vs ΑΠΟΕΛ 0-1

Μπορεί το ζητούμενο να ήταν οι βαθμοί της νίκης αλλά η απόδοση της ομάδας μας ήταν απογοητευτική. Η νίκη ήρθε αλλά θα ξεχαστεί μέχρι αύριο αφού ο ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε ότι είναι μια ομάδα που με βάση τα δεδομένα των τελευταίων μηνών δεν δείχνει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω.

Η απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου ήταν τραγική και ο μοναδικός λόγος που δεν την πάθαμε ήταν η αδυναμία του Ερμή να τελειώσει κάποια φάση.

Ο αγώνας

Παρόλο που ο αγώνας ήταν ισορροπημένος στα πρώτα λεπτά αλλά ήταν ο Ερμής αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ όταν στο 7 ο Μαρτίνιουκ έστειλε με σουτ την μπάλα στο δοκάρι. Η ομάδα μας με την πάροδο του χρόνου απέκτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει σε φάσεις για γκολ.

Με τον Ζαχίντ να δυσκολεύεται να γίνει δημιουργικός και την μπάλα να μη φτάνει στο Ρέζα, η ομάδα περιορίστηκε στις πρωτοβουλίες του Τάμαρι. Αυτές στο 24 έφεραν το γκολ όταν ο Ιορδανός ανατράπηκε στην περιοχή. Ο Μοράις που ανάλαβε την εκτέλεση ήταν εύστοχος και το 1-0 γεγονός.

Η συνέχεια έφερε στο 31 την αναγκαστική αλλαγή του Ενσούε που αποχώρησε με πρόβλημα στο πόδι ενώ στην μοναδική αξιόλογη φάση μας ο Μοράις με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Ο Ερμής παρόλο που δεν πίεσε είχε ευκαιρία στο 34 όταν ο Ντίτακ έπιασε το δυνατό σουτ, απέκρουσε δύσκολα ο Βάτερμαν, η μπάλα χτύπησε και στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε έξω.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας αφού έδειξε σημάδια επιπολαιότητας με τον Ερμή να πιέζει και να φτάνει με ευκολία στην εστία του Βάντερμαν.

Αναγκαστική ήταν και η δεύτερη αλλαγή για τον ΑΠΟΕΛ όταν στο 60 ο Σόουζα αποχώρησε τραυματίας με τον Γκέντσογλου να τον αντικαθιστά. Η κατάσταση αντί να βελτιώνεται γινόταν πιο προβληματική για την ομάδα μας αφού η νευρικότητα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό.

Οι πολλές λανθασμένες πάσες ακόμα και χωρίς πίεση ήταν στην ημερήσια διάταξη ενώ η άμυνα ήταν παθητική γεγονός που έκανε τους γηπεδούχους να πιστέψουν στην ισοφάριση.

Η προσπάθεια του Μπαλταζάρ να αποτρέψει το μοιραίο έφερε στο 72 την είσοδο του Ντελατόρε στη θέση του Εφραίμ σε μια προσπάθεια να δοθούν στηρίγματα στον Ρέζα.

Η κατάσταση δεν διορθώθηκε αφού η ομάδα μας ήταν χωρίς αρχή και τέλος αφού χάθηκε και το τελευταίο ίχνος συγκέντρωσης και ικανότητας να κρατήσουμε την μπάλα.

Ο αγώνας στο 89 διακόπηκε όταν  Κεϊτα χτύπησε εκτός φάσης τον Βούρο για να δημιουργηθεί γενική σύρραξη ανάμεσα σε παικτές και προπονητής. Μετά την επτάλεπτη καθυστέρηση ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς τους προπονητές που αποβλήθηκαν.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Μιλάνοφ, Ρόμο, Βάντερμαν, Ντελατόρε

ΑΠΟΕΛ:
Βάτερμαν, Βούρος, Ιωάννου, Ενσούε (31΄Ενσούε), Καρλάο, Σόουζα (60 Γκέντσογλου), Τάμαρι, Ζαχίντ, Μοράις, Εφραίμ (72 Ντελατόρε), Ρέζα

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!