Ερμής Vs ΑΠΟΕΛ 0-2

Η ομάδα μας έκανε όλα όσα έπρεπε και με πρωταγωνιστή τον Εμπεσίλιο πήρε το ζητούμενο που ήταν σκορ πρόκρισης. Αυτό έγινε κάνοντας και το μαζικό rotation που ήθελε ο Δώνης δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποιους και ξεκουράζοντας άλλους.

Ο αγώνας

Η ομάδα μας ήταν αυτή που από την αρχή πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και παρά το μαζικό rotation κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό της και να γίνει απειλητική. Ο χώρος των ευκαιριών άνοιξε στο 5΄ όταν ο  Φαρίας βρέθηκε μόνος με τον Αραμπατζή, αλλά δεν μπόρεσε να τον νικήσει και να σκοράρει. Στο 10 ήταν η σειρά του Ποτέ να χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν το πλασέ του πέρασε μόλις έξω.

Η επόμενη ευκαιρία είχε ως πρωταγωνιστή τον Όρ που επιχείρησε ένα εξαιρετικό σουτ με την μπάλα όμως να περνά και αυτή τη φορά έξω.

Ο Εμπεσίλιο ήταν και πάλι αυτός που είχε τη λύση στη δυστοκία του ΑΠΟΕΛ. Αυτό έγινε στο 28 όταν με το γνωστό του τρόπο έκανε το 0-1. Στη φάση αυτή αφού έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός περιοχής με εξαιρετικό σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Το γκολ έδωσε στην ομάδα μας το προβάδισμα που ήθελε αλλά φάνηκε να επηρεάζει αρνητικά αφού με την πάροδο του χρόνου χάθηκε η καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Ενώ τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ανούσια και με τον Ερμή να κερδίζει μέτρα στο 58 ήρθε το δεύτερο γκολ που ουσιαστικά έκρινε τον αγώνα, όταν ο Εμπεσίλιο έβγαλε μπαλιά στον Μπερτόλιο ο οποίος με σουτ νίκησε τον Αραμπατζή.

Στη συνέχεια ο Δώνης επιχείρησε να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παγκίτες που θα χρειαστεί στους επόμενους αγώνες. Έτσι στο 62 ο Εφραίμ αντικατέστησε τον Ορ και στο 71 ο Μακρής πέρασε στη θέση του Μπερτόλιο.

Η πιο αξιόλογη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου είχε πρωταγωνιστή τον Εμπεσίλιο όταν στο 72 επιχείρησε ακόμα ένα τρομερό σουτ εκτός περιοχής με τον Αραμπατζή να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Οι αλλαγές ολοκληρώθηκαν στο 77 με την είσοδο του Ιωάννου αντί του Φαρίας.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κίτρινες: Φαρίας, Σόουζα

ΑΠΟΕΛ
Γκουτίνιο, Βούρος, Αντωνίου, Ν. Αλεξάνδρου, Μερκής, Φαρίας (78΄ Ιωάννου), Εμπεσίλιο, Μπερτόλιο (73΄ Μακρής), Σόουζα, Ορ (62΄Εφραίμ), Ποτέ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!