Έστω και την ύστατη

Ένας από τους λόγους που κάηκε ο Δώνης ήταν γιατί δεν μπόρεσε να βρει τις λύσεις προκειμένου ο ΑΠΟΕΛ να μπορεί να αναπτυχθεί από τα άκρα. Η ευθύνη για αυτό φυσικά ξεκινά από τους φούρπους της διοίκησης και τον τραγικό αγωνιστικό σχεδιασμό του καλοκαιριού αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα.

Επί Δώνη το πρόβλημα διογκώθηκε αφού η έλευση του Νσούε έδωσε στην ομάδα κάποια γκολ αλλά παράλληλα έκανε την ομάδα ευάλωτη και στο αμυντικό κομμάτι.

Το που θα καταλήξουμε είναι σε κάτι που σχολιάζουν πολλοί οπαδοί μας εδώ και καιρό. Έχουμε αναφέρει ξανά ότι έχουμε τόσα προβλήματα που είναι άξιο απορίας γιατί δεν δοκιμάζεται ένα σχήμα με τον Βούρο δεξί μπακ και τον Νσούε σε ρόλο δεξιού ακραίου μέσου.

Βλέπουμε τον Μπαλταζάρ να αυτοεγκλωβίζεται στις ίδιες επιλογές που οδήγησαν τον προκάτοχο του και την ομάδα σε αδιέξοδο αφού από την αρχή της χρονιάς καλούνται παίκτες που δεν μπορούν να παίξουν στο δεξί άκρο να ανταποκριθούν ανεπιτυχώς.

Η ομάδα μας πλέον παίζει με την πλάτη στον τοίχο αλλά έστω και την ύστατη θα πρέπει να αλλάξει κάτι αφού η εικόνα που εκπέμπει η ομάδα δεν πείθει κανέναν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X