Ετοιμοπόλεμος και ο Αυστραλός

Οι όποιες ανησυχίες υπήρχαν για τον Οάρ και τη συμμετοχή του στον επαναληπτικό της Τετάρτης δεν υπάρχουν πλέον αφού ο Αυστραλός προπονείται πλέον κανονικά.

Ο Πετεβίνος μίλησε για το πως συνεχίζεται η προετοιμασία και όσα απασχολούν την ομάδα μας…

Για τα επεισόδια«Το θέμα είναι στα χέρια των αρμοδίων, αυτοί που πρέπει να κάνουν κινήσεις για να αντιμετωπιστεί το θέμα της βίας. Υπάρχει μια τραγικότητα στο θέμα καθώς πρόκειται για φιλικό παιχνίδι και έχουμε δει όλα όσα κυκλοφόρησαν σε βίντεο και φωτογραφίες και πλέον το θέμα της κοινωνικής βίας δεν μπορείς να το τοποθετείς σε κόντρα μεταξύ δυο ομάδων. Αν δεν διακρίνεις την πραγματικότητα και την βάζεις κάτω από το χαλί, δεν λύνεις το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι εκεί υπάρχει και δεν μπορείς να το λύσεις αν το κρύβεις. Το παιχνίδι ήταν επίσημο φιλικό και προϋποθέτει παρεμβάσεις από αυτούς που πρέπει».

Για το φιλικό: «Από τη μέρα που επιστρέψαμε ο προπονητής ζήτησε μερικά ακόμη φιλικά ανάμεσα στους επίσημους αγώνες, ώστε να μπορεί να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Έτσι έγινε και στο παιχνίδι με τον Εθνικό. Ο προπονητής είδε κάποια πράγματα, είδε αυτά που ήθελε και θα κρίνει το ποιοι θα είναι στην απόστολή που φεύγει αύριο. Θα γίνει προπόνηση την Τρίτη και από κει και πέρα τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο.

Για το αν τα μηνύματα από το φιλικό ήταν θετικά: «Το αν είναι θετικά τα μηνύματα αφορά τον προπονητή και το πως τα εκλαμβάνει. Εμείς είπαμε το σκοπό και από εκεί και πέρα ο προπονητής θα κρίνει. Η επιδίωξη μας είναι να ανέβει η ετοιμότητα της ομάδας όμως το σημαντικότερο είναι οι ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι και να κάνουν αυτό που πρέπει στο παιχνίδι με την Ντούντελανζ».

Για τον Εφραίμ: «Ο Γιώργος Εφραίμ αντιμετωπίζει διάταση μυός. δεν είναι στη λίστα για τον αγώνα με την Ντούντελανζ. Μετά την Τετάρτη θα αξιολογηθεί ξανά η περίπτωση Εφραίμ και Καρλάο και Σόουζα και θα δούμε το ποιοι θα μπορούν να βοηθήσουν στην συνέχεια»

Για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που θα βρεθούν στο Λουξεμβούργο: «Περιμένουμε ότι 150 φίλοι της ομάδας θα είναι στο γήπεδο. Μάλιστα από πλευράς Ντούντελανζ αναφέρουν για 800 με 900 οπαδούς άρα μιλάμε για ένα σημαντικό αριθμό».

Για το αν ο αγώνας θα είναι τηλεοπτικός: «Δεν έχει να κάνει με τον ΑΠΟΕΛ. Η Cytavision κάνει προσπάθειες για να μεταδώσει τον αγώνα όχι όπως τον αγώνα με την ΑΕΛ όπου υπήρχαν δυο κάμερες. Έτσι η Cytavision προσπαθεί να μισθώσει ξεχωριστή παραγωγή για τον αγώνα. Περιμένουμε τις εξελίξεις καθώς ξέρουμε πόσο σημαντικός αγώνας είναι και πόσο θέλει ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ να τον παρακολουθήσει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X