Έτοιμοι για κάθε σενάριο

Μπορεί να ξεχάσαμε πότε κερδίσαμε τον Απόλλωνα για τελευταία φορά στο ΓΣΠ αλλά όλοι θυμούνται την τελευταία νίκη στο Τσίρειο. Αυτή ήταν φέτος σε έναν επίσης καθοριστικό αγώνα στον οποίο αν και βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, βρήκαμε τον τρόπο να αντιδράσουμε.

Την Κυριακή οι παίκτες του Μπαλταζάρ πρέπει να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη και αυτό σημαίνει να διαχειριστούν σωστά την όποια εξέλιξη του σκορ. Το ιδανικό σενάριο είναι να σκοράρουμε πρώτοι και στη συνέχεια να τους λιώσουμε μέσα στο καμίνι του ΓΣΠ.

Όμως το ιδανικό σενάριο δεν είναι πάντα εφικτό, όποτε θα πρέπει να υπάρχει καθαρό μυαλό έτσι ώστε οι παίκτες να λειτουργήσουν σωστά και στα δύσκολα σενάρια. Αν για παράδειγμα βρεθούμε πίσω στο σκορ ή ισοφαριστούμε δεν θα πρέπει να χαθεί η αυτοσυγκέντρωση και η αγωνιστική πειθαρχία.

Το να επιτεθούμε μαζικά κυνηγώντας το σκορ είναι συνταγή αποτυχίας, ιδιαίτερα απέναντι στον Απόλλωνα που έχει εξελίξει τις αντεπιθέσεις του από τα άκρα ως το πιο δυνατό του όπλο.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν πλέον μυστικά όσον αφορά τα συν και τα πλην τους οπότε είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσουν και θα αντιδράσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα αυτό που θα κάνει τη διαφορά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X