Έτοιμοι για το “νέο” ξεκίνημα

Κάθε φορά που προκύπτει βαθμολογική απώλεια, διακοπή πρωταθλήματος, απόλυση προπονητή λέμε ότι είναι αφορμή για ένα νέο ξεκίνημα. Πρακτικά αυτό μπορεί να θεωρείται και ουτοπία αλλά σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ, όπως και κάθε ομάδα είναι αναγκασμένος να εξαντλεί τα περιθώρια και τα όρια του.

Τα δεδομένα είναι γνωστά και ξεκάθαρα αφού πρέπει να πετύχουμε το απόλυτο των νικών για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η διακοπή του Πάσχα έδωσε και άλλο χρόνο στον Μπαλταζάρ για να μάθει καλύτερα την ομάδα, χωρίς αυτό να θεωρείται αρκετό.

Ο Πορτογάλος προπονητής θα παρατάξει και αύριο την ομάδα με λύσεις ανάγκης στα άκρα της μεσαίας γραμμής, ελπίζοντας ότι αυτό δεν θα αποβεί μοιραίο.

Με τις όποιες παθογένειες και επιλογές του προπονητή ο ΑΠΟΕΛ καλείται να κερδίσει την Ομόνοια και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους στον Αρχάγγελο. Αν πράγματι θέλουν και πιστεύουν ότι μπορούν να βγουν νικητές στον πόλεμο πρέπει να κερδίσουν την πρώτη μάχη.

Όσο για τον κόσμο δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να αναδείξουμε ξανά ότι είμαστε άμεσα συνδεδεμένοι με τον ευρύτερο κορεσμό που υπάρχει στον ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X