‘Ετσι ανανεώνει και ο Εφραίμ

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων στρέφει την προσοχή στα θέματα που δεν μας απασχολούν τόσο σε άλλες περιόδους και ένα από αυτά είναι η στελέχωση του ρόστερ ενόψει της μεταγραφικής αλλά και της επόμενης χρονιάς Μετά τις ανανεώσεις των Αρτυματά και Σωτηρίου, σειρά παίρνουν οι περιπτώσεις των Εφράιμ και Αλωνεύτη.

Ήδη από χτες άρχισαν οι πρώτες εκτιμήσεις ή και διαρροές που κάνουν λόγο για ενδιαφέρουν ομάδων του εξωτερικού για τον Εφραίμ αλλά και πως ο ίδιος είναι θετικός για παραμονή στον ΑΠΟΕΛ εφόσον γίνει αύξηση στις απολαβές του.

Τα δεδομένα όσον αφορά τη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ως εξής.. Και οι δυο πλευρές επιθυμούν συνέχιση της συνεργασίας αφού η τελευταία τριετία συνοδεύτηκε με την αγωνιστική ανάσταση και έκρηξη του Εφραίμ, η οποία βοήθησε στα μέγιστα και την ομάδα.

Αυτό που δεν πρόκειται να συμβεί όμως είναι η αύξηση των απολαβών του παίκτη ο οποίος ούτως ή άλλως θεωρείται ένας από τους πιο καλά αμειβόμενους. Η διοίκηση αναγνωρίζει την προσφορά και αξία του παίκτη αλλά η φιλοσοφία στον καθορισμό του μισθολογίου είναι συγκεκριμένη και προβλέπει σημαντικά μπόνους – κίνητρα.

Όπως δηλαδή και σε άλλες περιπτώσεις με πιο χαρακτηριστική αυτή του Καρλάο θα είναι οι συμμετοχές αλλά και η επίτευξη των στόχων της ομάδας αυτά που θα ανεβάσουν το τελικό ποσό που δύναται να λάβει ο Εφραίμ και ο κάθε παίκτης που θα ανανεώσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!