Έτσι εξηγείται η αφλογιστία

Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ και ν αμή χάσει προκειμένου να προκριθεί στα ημιτελικά του κυπέλλου. Αυτό μπορεί να ακούγεται εύκολο αλά στην πράξη και με βάση τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα.

Η ομάδα μας σκοράρει κατά μέσο όρο 0.5 τέρματα στους τελευταίους 4 αγώνες και αν κάποιος το ψάξει λίγο θα εντοπίσει τους λόγους. Οι πρώτοι τρεις σκόρερ της ομάδας μας είναι οι Σωτήριου, Ντε Καμάργκο και Εφραίμ.

Με τον τελευταίο νοκ άουτ εδώ και καιρό το βάρος έπεσε στους άλλους δυο με τον Πιέρο να ανταποκρίνεται ως συνήθως καλύτερα αλλά να έχει σιγήσει και αυτός στους τελευταίους τέσσερις αγώνες.

Η αφλογιστία του Ντε Καμάργκο είναι ακόμα μεγαλύτερη και σαφώς επηρεάζει περισσότερο αφού δεν έχει σκοράρει στους τελευταίους 7 αγώνες. Η τελευταία που είδε δίκτυα ήταν στο 3-0 επί τη ΑΕΛ στις 20 Φεβρουαρίου όταν σκόραρε στο τελευταίο λεπτό.

Ο Ντε Καμάργκο στο διάστημα αυτό είδε το χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται προκείμενου να δίνονται ευκαιρίες στον Μπαράλ ο οποίος επίσης δεν μπόρεσε να έχει την απαιτούμενη παραγωγικότητα.

Η βελτίωση λοιπόν περνά μέσα από τα πόδια αυτών αφού όσα στηρίγματα και αν έρθουν από τους περιφερειακούς ή και τους αμυντικούς είναι πολύ πιθανό να μην είναι αρκετά.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X